| Автор |
Съобщение
|
| noby_007 |
Пуснато на: Пон Фев 12, 2018 7:31 pm Заглавие: SUZUKI IGNIS 3 GL+ 1.2i ALLGRIP AUTO 2017 |
|
|
|
Здравейте колеги. Наскоро семейството се оборудва с SUZUKI IGNIS 3 GL+ 1.2i ALLGRIP AUTO 2017. Имах и предишна регистрация във форума, но нещо не ме допускаше с нея, та си направих нова (дано не е проблем). И преди съм писал в този раздел за бившият ми вече IGNIS, с който се разделихме. Тук намерих полезни съвети и информация за стария ми IGNIS, които ми бяха полезни много. Но както казах стария остаря и беше време за нов. Сега да се похваля с придобивката и нека някой друг ако има такава кола, или смята да си купува, да пише в темата. Ще се радвам да помогна, разбира се и да ми помогнат, ако имам нужда. Колата я караме вепе попти 2 месеца и съм изключително впечатлен. Така че темата е отворена за всеки. _________________ MAY THE FORCE BE WITH YOU |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
| Ina |
Пуснато на: Пет Яну 04, 2019 5:09 pm Заглавие: Re: SUZUKI IGNIS 3 GL+ 1.2i ALLGRIP AUTO 2017 |
|
|
|
[quote="noby_007"]Здравейте колеги. Наскоро семейството се оборудва с SUZUKI IGNIS 3 GL+ 1.2i ALLGRIP AUTO 2017. Имах и предишна регистрация във форума, но нещо не ме допускаше с нея, та си направих нова (дано не е проблем). И преди съм писал в този раздел за бившият ми вече IGNIS, с който се разделихме. Тук намерих полезни съвети и информация за стария ми IGNIS, които ми бяха полезни много. Но както казах стария остаря и беше време за нов. Сега да се похваля с придобивката и нека някой друг ако има такава кола, или смята да си купува, да пише в темата. Ще се радвам да помогна, разбира се и да ми помогнат, ако имам нужда. Колата я караме вепе попти 2 месеца и съм изключително впечатлен. Така че темата е отворена за всеки.[/quote]
Здравейте,
Обмислям закупуване на SUZUKI IGNIS 1.2 DUALJET 2WD GL+ 2018.
Бихте ли споделили като цяло дали сте доволни от колата?
Има ли някакви сериозни проблеми?
Консумативи като масло и филтри на каква стойност излиза годишно?
Като цяло всякаква информация би ми била полезна/
Благодаря, предварително |
|
|
 |
| stoy@n |
Пуснато на: Съб Яну 12, 2019 3:24 pm Заглавие: |
|
|
 возил се на SUZUKI
Регистриран на: 10 Мар 2016 Мнения: 13 Местожителство: понякога в Смолян
|
Здравей,
Автомобила се дъжи доста прилично. Аз съм с него от август 2018 и за сега нямам оплаквания. Според дилърите смяната на масла и филтри при годишно обслужване е около 250 лева. Все още не съм сменял и не мога да потвърдя.Ако те интересува нещо конкретно ще се радвам да помогна.
 _________________ Suzuki Ignis 2018 1.2 ATS/GLX |
|
|
 |
| cvetomill |
Пуснато на: Вто Май 07, 2019 10:16 pm Заглавие: |
|
|
|
Привет, и в моете семейство се каним да купим нов Ignis. Общо взето се спряхме на GLX оборудването - осоновно заради управлението на климатроника(врътките са ми много old school) и LED фаровете, и все пак като е нова кола да има всички екстри
Колебаем се обаче много дали е само с предно или 4x4. Може ли някой с опит да сподели дали 4x4 си заслужава за помощ зимата и може би повече за fun  |
|
|
 |
| iveshko |
Пуснато на: Сря Май 08, 2019 5:52 am Заглавие: |
|
|
 харесва SUZUKI
|
Въпроса е защо изобщо ги правят само с предно?
Разбира се че с двойно предаване е просто задължително... _________________ SX4 S Cross 1.4 Boosterjet 6AT All Grip Sphere Blue Pearl Metalic |
|
|
 |
| KDK |
Пуснато на: Сря Май 08, 2019 9:03 am Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
Нещо не ми се връзва, като покараш 4х4, защо ще се връщаш на 4х2?  _________________ Grand Vitara 1.9 DDIS 10.2005 Way of Life!!!
Кефа цена няма!!!
И с Balenoto беше така!!! |
|
|
 |
| cvetomill |
Пуснато на: Сря Май 08, 2019 8:56 pm Заглавие: |
|
|
|
| То най-големия проблем е, че GLX 4x4 няма при дилърите и най-рано може да дойде септември някъде... |
|
|
 |
| Boyanov |
Пуснато на: Пон Юни 17, 2019 1:25 pm Заглавие: |
|
|
|
| И аз май ще ставам собственик на нов IGNIS. Както и да гледам много добър вариант е за всеки, който живее в центъра на голям град (със съответните проблеми с паркирането). Само че се спрях на GL+ 2WD. Карам предимно в града и не виждам смисъл от 4х4. По-скоро се замислям ръчна или автоматична скоростна кутия да е. |
|
|
 |
| stoy@n |
Пуснато на: Чет Юни 20, 2019 1:10 am Заглавие: |
|
|
 возил се на SUZUKI
Регистриран на: 10 Мар 2016 Мнения: 13 Местожителство: понякога в Смолян
|
Автоматика се предлага само версия 2WD. Скоростната кутия е роботизирана и е по-малко динамична в сравнение с хидравличната AT. За сметка на това има ръчен режим, който работи перфектно. Използвам го при изпреварване и спускане по големи наклони.
 _________________ Suzuki Ignis 2018 1.2 ATS/GLX |
|
|
 |
| ducati748 |
Пуснато на: Пет Юни 28, 2019 10:40 am Заглавие: |
|
|
|
Здравейте, аз също искам да закупя нов Игнис, няма да е 4х4 просто ми трябва малка кола с по-голям клиренс.
Има ли вече отзиви за нея, как е двигателя, ходова част ?
Изобщо дали е като предишните версии типично Сузуки здрава и надеждна. |
|
|
 |
|
|