|
| Покупка на SX |
« Предишната тема :: Следващата тема » |
| Автор |
Съобщение
|
| iveshko |
Пуснато на: Нед Мар 03, 2019 9:30 am Заглавие: |
|
|
 харесва SUZUKI
|
| deestiny написа: |
| iveshko написа: |
Виж я на място и тогава си прави изводи.
Модела е от 2006 до 2009г.От 2009 до 2012 са с фейслифта.След това от 2014 до 2016 е първия S Cross.
Тази от обявата е с средно ниво на оборудване,без климатроник и безключово палене.Виж дали има сервизна книжка от Миркат,че нещо датата на първата регистрация ми се струва нереална,а за километрите да не говорим..за 9 години> 63 000км. нещо малко ми се виждат,,,но всичко е възможно Просто споделям мнение.... |
Да, прав си, че е прекалено хубаво, за да е истина, все пак са 66 000км. Мен точно това ме поблазни (може такива като мен да чакат да "клъвнат" на въдицата )и реших да си затворя очите зааа цената, която е над определеният ми бюджет. Ще отида на място да се срещна с хората, че тука в СтЗ няма никакви бензинови да се продават . А всичко тепърва започва ...търсене,оглеждане,чудене на фона на това оскъдно предлагане. |
По принцип читавите се движат в този ценови диапазон,даже и по-нагоре..моята SX4-ka,която наскоро продадох беше на 7 години,на 65000км. в топ състояние,съответно и цената,която плати новия и собственик беше по-висока,но както вече сте разбрали от самия него,е имало защо... _________________ SX4 S Cross 1.4 Boosterjet 6AT All Grip Sphere Blue Pearl Metalic |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
| deestiny |
Пуснато на: Пет Мар 22, 2019 9:57 am Заглавие: |
|
|
|
Здравейте отново Пак имам драма с покупката на SX-а. Търся бензинов Facelift-a под дърво и камък, но няма читави , които да се продават в момента, а само дизелчета. Та въпроса ми към вас по-просветените бензиново или дизелово Сузуки? Много ми се искаше да сложа една газова и да съм спокойна, но бензиновите са в пъти по малко от дизелите  |
|
|
 |
| Alxx |
Пуснато на: Пет Мар 22, 2019 10:39 pm Заглавие: |
|
|
истински фен на SUZUKI
|
...и в пъти по-малко километри Вече знаеш. _________________ Доста се е "возил на Сузуки"... |
|
|
 |
| forski |
Пуснато на: Сря Май 22, 2019 1:03 pm Заглавие: |
|
|
притежава SUZUKI
|
| KDK написа: |
| ee22 написа: |
Да е жив и здрав Иво след 7 години ще взема новия модел от него като му омръзна  |
Нареди се на опашката  |
Спокойно ще има за всички, има все още педанти на тема автомобили, слънчеви С-Кросчета те първа ще излизат за продажба в състояние неразличими от нови  _________________ SUZUKI S-CROSS 1.4T GL+ Cool White Pearl |
|
|
 |
|
|
|
 |
Иди на страница Предишна 1, 2 |
Страница 2 от 2 |
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|
|