Клуб СУЗУКИ Форуми
Клуб СУЗУКИ
Въпроси/Отговори  Въпроси/Отговори   Търсене  Търсене   Потребители  Потребители   Потребителски групи  Потребителски групи
Регистрирайте се  ::  Вход Влезте, за да видите съобщенията си

Създайте нова тема  Напишете отговор Иди на страница Предишна  1, 2
 Покупка на SX « Предишната тема :: Следващата тема » 
Автор Съобщение
iveshko
МнениеПуснато на: Нед Мар 03, 2019 9:30 am    Заглавие: Отговорете с цитат

харесва SUZUKI

Местожителство: София

deestiny написа:
iveshko написа:
Виж я на място и тогава си прави изводи.
Модела е от 2006 до 2009г.От 2009 до 2012 са с фейслифта.След това от 2014 до 2016 е първия S Cross.
Тази от обявата е с средно ниво на оборудване,без климатроник и безключово палене.Виж дали има сервизна книжка от Миркат,че нещо датата на първата регистрация ми се струва нереална,а за километрите да не говорим..за 9 години> 63 000км. нещо малко ми се виждат,,,но всичко е възможноSmile Просто споделям мнение....Smile

Да, прав си, че е прекалено хубаво, за да е истина, все пак са 66 000км. Мен точно това ме поблазни (може такива като мен да чакат да "клъвнат" на въдицата Laughing )и реших да си затворя очите зааа цената, която е над определеният ми бюджет. Ще отида на място да се срещна с хората, че тука в СтЗ няма никакви бензинови да се продават Sad. А всичко тепърва започва ...търсене,оглеждане,чудене на фона на това оскъдно предлагане.

По принцип читавите се движат в този ценови диапазон,даже и по-нагоре..моята SX4-ka,която наскоро продадох беше на 7 години,на 65000км. в топ състояние,съответно и цената,която плати новия и собственик беше по-висока,но както вече сте разбрали от самия него,е имало защо...Smile
deestiny
МнениеПуснато на: Пет Мар 22, 2019 9:57 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте отново Smile Пак имам драма с покупката на SX-а. Търся бензинов Facelift-a под дърво и камък, но няма читави , които да се продават в момента, а само дизелчета. Та въпроса ми към вас по-просветените бензиново или дизелово Сузуки? Много ми се искаше да сложа една газова и да съм спокойна, но бензиновите са в пъти по малко от дизелите Sad smile021
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Alxx
МнениеПуснато на: Пет Мар 22, 2019 10:39 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

истински фен на SUZUKI

...и в пъти по-малко километри Wink Вече знаеш.
forski
МнениеПуснато на: Сря Май 22, 2019 1:03 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

притежава SUZUKI

Местожителство: Bulgaria

KDK написа:
ee22 написа:

Да е жив и здрав Иво след 7 години ще взема новия модел от него като му омръзна Smile

Нареди се на опашката Laughing Laughing Laughing

Спокойно ще има за всички, има все още педанти на тема автомобили, слънчеви С-Кросчета те първа ще излизат за продажба в състояние неразличими от нови Very Happy Cool
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема  Напишете отговор Иди на страница Предишна  1, 2 Страница 2 от 2

Идете на:  

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Vegan Recipes & Travel Adventures | Веган Рецепти | Счетоводни услуги Чакърски и Синове | The Guitar Junky | Dore Aesthetics Singapore | Immigration Solutions Singapore | SleepMatters | CuppaBean | My Cosy Retreat

DAJ Glass (1.0.8) by Dustin Baccetti