| Автор |
Съобщение
|
| roskata115 |
Пуснато на: Пет Дек 29, 2017 11:04 am Заглавие: Grand Vitara 2.0i 2005г. гасне като загрее. |
|
|
|
Здравейте. Нов съм във форума и не знам дали има подобна тема.
Реших да си купя ГВ и отидох до Англия при мой приятел. Харесах си джипа купих го и тръгнах към България. В Белгия ми прекъсна няколко пъти и изгасна, изчаках го да поизстине и пробвах да го запаля, запали и като загря отново изгасна, и така няколко пъти. Задърпахме го до сервиз на сузуки където го закачиха за диагностика но не можаха да кажат какъв точно е проблема, датчик колянов вал или датчик разпределителен вал. И така на другия ден оставих джипа при мои приятели, които живеят на около 50км от мястото където стана повредатан,закарах го на ход без да ми прекъсне, но времето беше студено и мъгливо. Уговорих си платформа да ми го докара и го чакам към 10,01,2018г.
Та ако някой се е сблъсквал с подобен проблем, моля да помага.
Предварително благодаря. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
| Sten |
Пуснато на: Пет Дек 29, 2017 6:04 pm Заглавие: |
|
|
возил се на SUZUKI
|
| Ако е изключван акумулатора, преди да тръгнеш на път, запали автомобила и го остави да работи на място на празен ход за 15-20 минути. Някои системи (клапи и др.) имат нужда от "обучение"... |
|
|
 |
| roskata115 |
Пуснато на: Вто Яну 02, 2018 10:32 am Заглавие: |
|
|
|
| На място работи повече от 15-20мин. Освен това изминах около 300 мили преди да изгасне. |
|
|
 |
| stoichkov |
Пуснато на: Съб Окт 20, 2018 6:31 pm Заглавие: Grand Vitara |
|
|
|
| И в крайна сметка какво излезел, има ли някаква причина. Аз имам същата Витара и същия проблем |
|
|
 |
| Alxx |
Пуснато на: Нед Окт 21, 2018 7:54 am Заглавие: |
|
|
истински фен на SUZUKI
|
Чекът светва ли ти? Има често срещана причина за това, но е редно да се диагностицира, не да се гадае по форуми. _________________ Доста се е "возил на Сузуки"... |
|
|
 |
| tabu_bg |
Пуснато на: Нед Окт 21, 2018 5:15 pm Заглавие: |
|
|
притежава SUZUKI
|
| Ако откачвате акумулатора, след това електронният дросел трябва да се обучи. Това става по следният начин, закачате акумулатора, сядате в колата, давате на контакт да светнат лампите, но не палите и нищо не пипате. Чакате 5 секунди, дросела се отваря и затваря от край до край, връщате ключа. След това може да палите нормално и да шофирате. |
|
|
 |
|
|