| Автор |
Съобщение
|
| raidersd |
Пуснато на: Чет Юли 09, 2015 3:58 pm Заглавие: Проблем с къси светлини |
|
|
|
Suzuki Ignis 1.3 бензин - 2001 год.
Имам проблем с късите светлини, преди време на няколко пъти ми се е случвало да не светнат, но след палене и угасване са се пускали.
Но от 2 дена въобще не светват, проверени са бушоните и крушките. Остава да е ръчката, но не виждам лесен начин за демонтаж, освен махане на волана респективно и еърбега който е в него. Някъде да има тази процедура. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
| doktorot |
Пуснато на: Чет Юли 09, 2015 4:54 pm Заглавие: |
|
|
возил се на SUZUKI
|
разгледай хубаво лостчето мисля че от задната страна на върха има шестограм поне съм го напипвал ама за какво е  _________________ suzuki ignis 1.3 4wd |
|
|
 |
| Onihuso |
Пуснато на: Сря Сеп 09, 2015 11:16 am Заглавие: |
|
|
|
| I wanted to do something like this for a long time and read it to know well recognized. |
|
|
 |
| raidersd |
Пуснато на: Чет Фев 11, 2016 10:13 am Заглавие: Re: Проблем с къси светлини |
|
|
|
| raidersd написа: |
Suzuki Ignis 1.3 бензин - 2001 год.
Имам проблем с късите светлини, преди време на няколко пъти ми се е случвало да не светнат, но след палене и угасване са се пускали.
Но от 2 дена въобще не светват, проверени са бушоните и крушките. Остава да е ръчката, но не виждам лесен начин за демонтаж, освен махане на волана респективно и еърбега който е в него. Някъде да има тази процедура. |
Проблема се оказа в нагоряла букса на ръчката. Пластмасите на волана се свалят с няколко винта от долу и има достъп до самата букса. Оправят се контактите на буксата и всичко е наред. |
|
|
 |
|
|