Клуб СУЗУКИ Форуми
Клуб СУЗУКИ
Въпроси/Отговори  Въпроси/Отговори   Търсене  Търсене   Потребители  Потребители   Потребителски групи  Потребителски групи
Регистрирайте се  ::  Вход Влезте, за да видите съобщенията си

Създайте нова тема  Напишете отговор
 Относно спирачната система « Предишната тема :: Следващата тема » 
Автор Съобщение
Georgigu57
МнениеПуснато на: Вто Май 26, 2015 10:52 am    Заглавие: Относно спирачната система Отговорете с цитат

притежава SUZUKI

Здравейте ! Протече ми заден спирачен цилиндър.Въпросът ми е : 1-во: знае ли някой по колко струват ,от кои марки на производителите е най-сигурно да бъде този спир.цилиндър.Добре ще е ако се изпишат имената на фирмите.
2-ро. В Пловдив , къде мога да открия нов такъв ,че вече обиколих три познати сервизи ,и всеки ми казва ,че до края на седмицата има вероятност да го докарат .?
3-то : Трябва ли задължително да се сменят и накладките ,както ми го обясняват? Embarassed Crying or Very sad Crying or Very sad ,че в момента ,с допълнително финансово натоварване ще ми е трудничко до края на месеца.А се налага в събота -неделя да я карам.
Благодаря предварително!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
radekbg
МнениеПуснато на: Чет Май 28, 2015 4:52 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

возил се на SUZUKI

Не би трябвало да е задължително да се сменят накладките. Спирачни цилиндърчета има и за 20 лв има и за 40-50. (справка google)
Зависи колко течност е изтекла, може да има нужда от доливане.

Има едни специфични скоби вътре в барабана, които прибират накладките - те се чупят много лесно като се разглабя барабана. Комплекта е 15-20 лв. за двете колела.
Като цяло ремонта не е толкова страшен, нито пък частите са чак толкова трудни за намиране.
Върнете се в началото
Georgigu57
МнениеПуснато на: Чет Май 28, 2015 6:34 pm    Заглавие: отг. Отговорете с цитат

притежава SUZUKI

Благодаря колега за отговора! Very Happy Very Happy
До утре ,един сервиз , в близост на Сточна Гара в Пловдив ми обеща да ме обслужи - Да видим!!!Това ,за скобите е добра насока !
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема  Напишете отговор Страница 1 от 1

Идете на:  

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Vegan Recipes & Travel Adventures | Веган Рецепти | Счетоводни услуги Чакърски и Синове | The Guitar Junky | Dore Aesthetics Singapore | Immigration Solutions Singapore | SleepMatters | CuppaBean | My Cosy Retreat

DAJ Glass (1.0.8) by Dustin Baccetti