| Автор |
Съобщение
|
| Georgigu57 |
Пуснато на: Вто Май 26, 2015 10:52 am Заглавие: Относно спирачната система |
|
|
притежава SUZUKI
|
Здравейте ! Протече ми заден спирачен цилиндър.Въпросът ми е : 1-во: знае ли някой по колко струват ,от кои марки на производителите е най-сигурно да бъде този спир.цилиндър.Добре ще е ако се изпишат имената на фирмите.
2-ро. В Пловдив , къде мога да открия нов такъв ,че вече обиколих три познати сервизи ,и всеки ми казва ,че до края на седмицата има вероятност да го докарат .?
3-то : Трябва ли задължително да се сменят и накладките ,както ми го обясняват? ,че в момента ,с допълнително финансово натоварване ще ми е трудничко до края на месеца.А се налага в събота -неделя да я карам.
Благодаря предварително!! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
| radekbg |
Пуснато на: Чет Май 28, 2015 4:52 pm Заглавие: |
|
|
возил се на SUZUKI
|
Не би трябвало да е задължително да се сменят накладките. Спирачни цилиндърчета има и за 20 лв има и за 40-50. (справка google)
Зависи колко течност е изтекла, може да има нужда от доливане.
Има едни специфични скоби вътре в барабана, които прибират накладките - те се чупят много лесно като се разглабя барабана. Комплекта е 15-20 лв. за двете колела.
Като цяло ремонта не е толкова страшен, нито пък частите са чак толкова трудни за намиране. |
|
|
 |
| Georgigu57 |
Пуснато на: Чет Май 28, 2015 6:34 pm Заглавие: отг. |
|
|
притежава SUZUKI
|
Благодаря колега за отговора!
До утре ,един сервиз , в близост на Сточна Гара в Пловдив ми обеща да ме обслужи - Да видим!!!Това ,за скобите е добра насока ! |
|
|
 |
|
|