Клуб СУЗУКИ Форуми
Клуб СУЗУКИ
Въпроси/Отговори  Въпроси/Отговори   Търсене  Търсене   Потребители  Потребители   Потребителски групи  Потребителски групи
Регистрирайте се  ::  Вход Влезте, за да видите съобщенията си

Създайте нова тема  Напишете отговор Иди на страница Предишна  1, 2
 Въпросче към всички,относно виско муфата на Игниса « Предишната тема :: Следващата тема » 
Автор Съобщение
Georgigu57
МнениеПуснато на: Сря Мар 25, 2015 6:38 pm    Заглавие: отг. Отговорете с цитат

притежава SUZUKI

[quote
="doktorot"]мойта е 2002 и вискомуфата е в раздатката[/quote]

А ,когато пред диференциала има някакъв блок / така да го наречем /,и по-нататъка си следва кардана , разд.кутия - то това може ли да се приеме че е виско муфа / видях го на отремонтирваща се кола онзи ден в сервиза,по думите на майсторите /.?? Confused Confused
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
doktorot
МнениеПуснато на: Чет Мар 26, 2015 3:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

возил се на SUZUKI

Местожителство: пазарджик

така не мога да кажа мойта има нещо на кардана между два висящи лагера предполагам че е някакво каре защото няма свободен ход там нека някой по запознат да се намеси да не ставам много за резил Very Happy
_HristO_
МнениеПуснато на: Чет Мар 26, 2015 10:56 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

возил се на SUZUKI

Ако кардана на Игниса изглежда като на схемата позиция 6 е вискомуфата.

Georgigu57
МнениеПуснато на: Сря Апр 22, 2015 8:54 pm    Заглавие: въпр. Отговорете с цитат

притежава SUZUKI

Днес бях по едни балкански пътеки.На една от тях при излизане от шосето,пътеката започваше с лека гърбица с около 10градуса наклон,но и кална.Реших да пробвам муфата.Бях на първа ,когато започнах изкачването по калния участък.Предно ляво колело превърташе при увеличение на газта/явно е според участъка /,но муфата не задейства :задните колела си останаха чисти.Оборотите на двигателя не ги видях,колко бяха.Направих два опита и пак същото.Въпроса ми е ,има ли някаква стойност на оборотите при които става зацепването на муфата и включването на задното движение? Sad И после ,при това леко нанагорнище ,ако е включила вече муфата,мога ли бавно ,на Първа ,но и с муфа , да продължа катеренето/ т.е. ,да не би да се налага на високи обороти да катеря този малък наклон .?
На равно ,на трева при съответно форсиране на първа / но пак не забелязах оборотите / ,ми се стори ,че ме "лашна " нещо отзад.Мисля ,че тя включи.Благодаря предварително !! Very Happy Very Happy
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема  Напишете отговор Иди на страница Предишна  1, 2 Страница 2 от 2

Идете на:  

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Vegan Recipes & Travel Adventures | Веган Рецепти | Счетоводни услуги Чакърски и Синове | The Guitar Junky | Dore Aesthetics Singapore | Immigration Solutions Singapore | SleepMatters | CuppaBean | My Cosy Retreat

DAJ Glass (1.0.8) by Dustin Baccetti