|
 |
|
| газов инжекцион - пловдив |
« Предишната тема :: Следващата тема » |
| Автор |
Съобщение
|
| никола |
Пуснато на: Сря Яну 21, 2015 11:36 am Заглавие: газов инжекцион - пловдив |
|
|
|
Моля , помогнете ! ! !
Спрял съм се на ГИ - БРЦ при Ласковгаз- 1280 с ОБДИ или Заволи при Атанасов и Лазаров- 1250 ЛВ . С ОБДИ.
Бюджет - 1030 лв .
Въпроса ми е къде да се направи ? _________________ даскала |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
| Georgigu57 |
Пуснато на: Пон Мар 16, 2015 9:29 am Заглавие: отг. |
|
|
притежава SUZUKI
|
Ако се уповаваш на това ,че сега газта е евтина,защо да бъде и в бъдеще такава?Като сложиш първоначалната цена на уредбата,местото ,което ще ти заема в така малкия багажник на колата ,дори това да е Субаро Джъстин,като сложиш и качеството на газта продавана у нас ,ще стигнеш до извода ,че най-си е добре да остане човек на бензин ,независимо ,от качеството му спрямо това в Европата.
Ас съм бензин и съм си доволен от мощноста и !  |
|
|
 |
| Alxx |
Пуснато на: Пон Мар 16, 2015 11:01 pm Заглавие: |
|
|
истински фен на SUZUKI
|
Против двете марки:
Не са силно разпространени, съответно силно скъсяваш броя сервизи, в които могат да се настройват.
Против БРЦ:
Уж, висок клас, но нерядко дефектни. Ужасно скъпи дюзи, а не карат много повече от другите.
Съвет:
С такъв бюджет си сложи СИМГАЗ(пловдивска ) или БСМ, но поискай хубав редуктор(примерно томасето аляска или бигас) и по - добри дюзи. Българските компютри са отлични, само изборът на консумативи е ключов.
Аз карам с фобос 4(но е ограничен откъм настройване в сервиз по избор както брц), изпарител меджик 3 компакт и дюзи валтек. Настройвам веднъж на 6 месеца при смяна на сезоните и...толкоз. |
|
|
 |
|
|
|
 |
|
Страница 1 от 1 |
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|
|