|
 |
|
| Проблем с Витарата, моля за помощ |
« Предишната тема :: Следващата тема » |
| Автор |
Съобщение
|
| Nakata_sim |
Пуснато на: Нед Дек 29, 2013 9:01 pm Заглавие: Проблем с Витарата, моля за помощ |
|
|
|
Колеги, джипа е Витара 2,0 ТДИ - Мазда мотор. Проблема се появи отскоро и май със започването на зимата. Само при първоначално палене, когато не е палена повече от 12 часа, мотора работи неравномерно /и понякога с тропане като на клапани /и съвсем малко бял дим от ауспуха за около1-3 секунди и след това се нормализира. При следващо палене, дори веднага след първото няма проблеми-мотора мърка. Та въпроса ми е към какво да се насоча? Технически грамотен съм и се занимавам с ремонт на автомобили, но досега не съм се сблъсквал с подобен проблем. Подгревните свещи са здрави, дюзите са проверени и са в норма, маслото е сменено - Тотал Кварц 15W40, филтри и всичко останало и джипа върви прекрасно.
Ако накой се е сблъсквал с подобна дяволия да сподели и да ми даде насока за отстраняването на дефекта.
Благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
| bojanski |
Пуснато на: Пон Дек 30, 2013 11:09 am Заглавие: |
|
|
обожава SUZUKI
|
Сипи една хубава добавка за горивото и виж дали проблема продължава.Нафтата ни е отвратителна,ако продължава по същия начин да пали разхлаби болтовете на ГНП-то и му дай лек аванс.Поздрави. _________________ Нучко на Сузукчо.Балено 1,9 дизел - семейната кола. |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
|
 |
|
Страница 1 от 1 |
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|
|