| Автор |
Съобщение
|
| bobomir |
Пуснато на: Пон Ное 04, 2013 6:37 pm Заглавие: |
|
|
возил се на SUZUKI
|
Малко ъп както на темата така и по колицата вече с нови пантофки и газов инжекцион . _________________
|
|
| Върнете се в началото |
|
 |
| mironski |
Пуснато на: Пон Ное 04, 2013 7:45 pm Заглавие: |
|
|
истински фен на SUZUKI
Регистриран на: 28 Сеп 2007 Мнения: 989 Местожителство: Полски Тръмбеш
|
Красавица.
А в четиринадесет дневен срок трябва да смените талона за регистрация на автомобила.
http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=1168452 _________________ BALENO GLX G16B набор 98 MT Комбинирано
SUZUKI SEPIA 50cc
Това не е експертно мнение. Всяко действие е на Ваша отговорност. |
|
|
 |
| bobomir |
Пуснато на: Пон Ное 04, 2013 8:37 pm Заглавие: |
|
|
возил се на SUZUKI
|
Мерси за инфото интересното е , че преди седмица минавах технически преглед на който беше и прегледан инжекциона взеха ми едни 14 лв за това а неми казаха за тази промяна прегледа беше в СБА _________________
|
|
|
 |
| bobomir |
Пуснато на: Пон Ное 18, 2013 8:57 pm Заглавие: |
|
|
возил се на SUZUKI
|
Да използвам темата да не цапам с нова въпроса ми към по опитните - искам да вдигна джипката с до 10 - 12см малко ниска ми идва как да го направя с какви части и най вече кой го прави и къде - Аз съм от Ст Загора така , че ако има къде да ме насочите ще съм благодарен . Четох тук таме но нищо като за този модел , с предния само луноход няма правен тук пълна дупка или е скъпо или нещо съм объркал джипа ще съм благодарен за всякакви идеи. _________________
|
|
|
 |
| redex |
Пуснато на: Вто Ное 19, 2013 9:28 am Заглавие: |
|
|
кара с кеф SUZUKI
|
Здравей колега,
Аз също имам идея да вдигам Витарата.
Това, което успях да намеря е повдигане с окачване.
Варианта не е евтин но е качествен и издръжлив.
Фирма Гладиатор офроуд техникс, предлагат офроуд окачвания, включително и лифт за нашият модел.
Потърси ги в интернет. Имат офиси тук в София и в Пловдив.
По спомен, офертата, която ми бях дали преди половин година беше нещо то сорта на 1500+ лв. Това за амортисьори, пружини, полеуретанови тампони за цялата кола. Лифта е 2.4 инча. Амортисьорите са Old man EMU Австралииски, пружините също.
Окачването е много здраво. Карал съм с такова на предишния си джип и то само по предназначение.
Има и други варианти но там е творчество и пригаждане.
Успех. _________________ Suzuki Grand Vitara 2010 long, 2.0L petrol, manual gearbox |
|
|
 |
|
|