Клуб СУЗУКИ Форуми
Клуб СУЗУКИ
Въпроси/Отговори  Въпроси/Отговори   Търсене  Търсене   Потребители  Потребители   Потребителски групи  Потребителски групи
Регистрирайте се  ::  Вход Влезте, за да видите съобщенията си

Създайте нова тема  Напишете отговор
 Он-лайн магазин за авторепературни материали и консумативи « Предишната тема :: Следващата тема » 
Автор Съобщение
avtoprodukti
МнениеПуснато на: Сря Сеп 05, 2012 1:25 pm    Заглавие: Он-лайн магазин за авторепературни материали и консумативи Отговорете с цитат

Здравейте , представям ви електронен магазин за авторепаратурни материали и консумативи www.avtoprodukti.com В него се предлагат всякакви видове китове , лакове , спрейове , филери , разредители , пистолети за боя , лепила , силикони и др. Предлагат се продукти на марките Body , 3M , Novol , Mobihel , Auarita , Teroson , Bison и др. Заповядайте да разгледате асортимента.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
service.klk
МнениеПуснато на: Съб Сеп 29, 2012 4:23 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

возил се на SUZUKI

Местожителство: Varna

Здравейте! Идеята за части и консумативи онлайн много ми допада и от известно време насам проучвам каква е ситуацията с българските фирми, които предлагат такива услуги. В момента редовно ползвам услугите на 24asti.bg, но съм "хвърлил око" на още няколко Smile Та интересува ме какво ми е необходимо, за да скрия пукнатините и драскотините по автомобил VW Passat сив металик? Съвсем дребни са, но ме дразнят. Виждам, че предлагате богата гама от продукти, ама нямам никаква идея какво точно ми трябва Very Happy Благодаря предварително.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема  Напишете отговор Страница 1 от 1

Идете на:  

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Get Adobe Flash player

Интернет реклама | Рецепти | Nouvelles de Football | Обяви Сузуки | Рецепти | В света на конете | Les Nouvelles Hot | Какво мислиш? | Новини от Перник | Екскурзии и Почивки | Моите Рецепти | Nouvelles Sportives | Уроците онлайн | Магазин за хранителни добавки | Дневно.БГ | Последните новини, свежо | NESCAFE Dolce Gusto | Lavazza | Директория за кафето | Регистрация на фирми | Каяк | Сухи строителни смеси | Регистрация на фирма

DAJ Glass (1.0.8) by Dustin Baccetti