Клуб СУЗУКИ Форуми
Клуб СУЗУКИ
Въпроси/Отговори  Въпроси/Отговори   Търсене  Търсене   Потребители  Потребители   Потребителски групи  Потребителски групи
Регистрирайте се  ::  Вход Влезте, за да видите съобщенията си

Създайте нова тема  Напишете отговор
 по какъв начин си изплащаме лизинга? « Предишната тема :: Следващата тема » 
Автор Съобщение
цецо
МнениеПуснато на: Сря Мар 26, 2008 9:05 pm    Заглавие: по какъв начин си изплащаме лизинга? Отговорете с цитат

притежава SUZUKI

как си изплащаме лизинга?
Уважаеми колеги бихте ли така добри да ми споделите своите впечатления. Скоро трябва да направя втората си вноска по лизинга ми за sx4, но нещо ми е непонятно. Когато си получавах колата се разбрахме , че плащанията могат да бъдат правени и в представителството в Пловдив, а не по банков път и за целта съм подписал записна заповед със съответните отрязъци, които уж щеше да си ги получавам при внасянето на вноските т.е. внасям парите и си откъсвам отрязъка за съответната сума и съответният период. Когато отидох обаче да си внеса вноската в представителството ми казаха, че трябва да си превеждам вноските по банков път, ок, лошо няма, но се питам какво става с отрязъците от записната заповед, които трябваше да си ги вземам?
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Nino
МнениеПуснато на: Пет Мар 28, 2008 2:22 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

кара с кеф SUZUKI

Местожителство: София

Според мен няма никакъв проблем.Важното е да си пазиш преводните нареждания от банките.Един път се мярнах в миркат и от счетоводството ми се размрънкаха, че трябвало да се разпиша на фактурите които ми издавали за всяка вноска.Не се притеснявай, важното е да имаш доказателство, че си платил, независимо по какъв път, банков или "кеш".И в банките за всяка погасителна вноска по кредит се подписва запис на заповед, но ако си мислиш, че някой се занимава за връща записа на заповед за всяка погасена вноска се лъжеш.Последното ти го казвам от опита ми на банков служител.
цецо
МнениеПуснато на: Пет Мар 28, 2008 2:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

притежава SUZUKI

Nino написа:
Според мен няма никакъв проблем.Важното е да си пазиш преводните нареждания от банките.Един път се мярнах в миркат и от счетоводството ми се размрънкаха, че трябвало да се разпиша на фактурите които ми издавали за всяка вноска.Не се притеснявай, важното е да имаш доказателство, че си платил, независимо по какъв път, банков или "кеш".И в банките за всяка погасителна вноска по кредит се подписва запис на заповед, но ако си мислиш, че някой се занимава за връща записа на заповед за всяка погасена вноска се лъжеш.Последното ти го казвам от опита ми на банков служител.

Мерси за отговора . Успех и километри.......... Smile
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема  Напишете отговор Страница 1 от 1

Идете на:  

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Get Adobe Flash player

Интернет реклама | Рецепти | Nouvelles de Football | Обяви Сузуки | Рецепти | В света на конете | Les Nouvelles Hot | Какво мислиш? | Новини от Перник | Екскурзии и Почивки | Моите Рецепти | Nouvelles Sportives | Уроците онлайн | Магазин за хранителни добавки | Дневно.БГ | Последните новини, свежо | NESCAFE Dolce Gusto | Lavazza | Директория за кафето | Регистрация на фирми | Каяк | Сухи строителни смеси | Регистрация на фирма

DAJ Glass (1.0.8) by Dustin Baccetti