Клуб СУЗУКИ Форуми
Клуб СУЗУКИ
Въпроси/Отговори  Въпроси/Отговори   Търсене  Търсене   Потребители  Потребители   Потребителски групи  Потребителски групи
Регистрирайте се  ::  Вход Влезте, за да видите съобщенията си

Създайте нова тема  Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения
 Относно: Заключване на темите « Предишната тема :: Следващата тема » 
Автор Съобщение
Georgiev
МнениеПуснато на: Пон Сеп 01, 2008 8:17 am    Заглавие: Относно: Заключване на темите Отговорете с цитат

притежава SUZUKI

Местожителство: Vratza

и конкретно към Калата и темата "Кой с кого се е дръпнал".
Не съм убеден че трябва да се заключват такива теми.
Когато има проблеми, те се решават чрез дискусии, та нали затова са и форумите.
По добре е нещата да се обсъдят с колегите, отколкото да се правят глупости на пътя.
Не подкрепям в никакъв случай децата, които си мислят че улиците са автомобилни писти и рискуват както собствения си, така и живота на всички хора на улицата.
Моля, колегите да изкажат мнение Exclamation
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
kalata
МнениеПуснато на: Пон Сеп 01, 2008 12:45 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

истински фен на SUZUKI

Местожителство: Sofia

Привет Georgiev,

скоро един друг колега ме попита почти за същото. Ще ти отговоря както и на него му отговорих:

kalata написа:
...Аз също не одобрявам нито дръпки нито каквито и да е други джигитски изпълнения по улиците. Обаче за съжаление всеки ден виждам всякакви ненормалници да правят какви ли не нарушения само и само "да си начешат крастата". Всеки ден по новините се споменава поне за една тежка катастрофа с жертви. Получава се така, че българите се избиваме масово в мирно време. Пътуването отдавна не е удоволствие - превърна се в оцеляване. Изчаках известно време, за да видя как ще се развие темата и прецених, че в нашия форум няма нужда от подстрекаване към фриволно поведение на пътя и неспазване на правилата и законите. На мнение съм, че за разлика от други автомобилни форуми тук сме се събрали малко по-интелигентни и отговорни хора, които обсъждат с удоволствие всичко, свързано с любимият им автомобил. И се опитваме да си помагаме при преодоляване на възникнали проблеми...

...Отностно желанието ти да се отключи темата за дръпките – не виждам никакъв смисъл...

...Предлагам ти да пуснеш нова (нови) теми по проблемите, които те вълнуват...

...Едната би била със заглавие “Да спрем безобразието по пътищата”, в която да опишеш възмущението си от лудото поведение на някои шофьори или каквото те дразни и да започнеш дискусия отностно спазването на правилата и законите. С радост ще те подкрепя. Но вместо да пускаш нова тема би могъл да споделяш във вече съществуващата тема “ROAD.BG - Нека бъдем колеги на пътя!” в раздел Извън темата SUZUKI...

...В нашия форум всеки има свобода да изкаже мнението си по дадена тема, нужно е само да се спазва добрия тон с цел създаването на една приятна атмосфера за разговор и дискусии...

поздрави
Alexsander
МнениеПуснато на: Пон Сеп 01, 2008 12:47 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

истински фен на SUZUKI

Твърдо против заключването... найстина е най добре да се говори... и да има сериозни доводи да се заключи дадена тема Rolling Eyes
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
orlio
МнениеПуснато на: Пон Сеп 01, 2008 4:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

обожава SUZUKI

Местожителство: Калгари, Канада

Колеги, ще кажа и аз нещо, понеже аз пуснах този топик за дръпките.
По принцип наистина, ако човек погледне форума тая тема изглежда като едно петно на фона на другите, "направи си сам" темички. Мен лично ме кефи, че си споделяме преживелиците със Сузукенцата и си помагаме в общите грижи.
Що се отнася за дръпките дето ги пишем, наистина е бошлаф работа. Проблема е че нямаме писти като в чужбина, дето може си караш с каска на главата. По пътищата наистина не е работа. Аз бих се дръпнал вече на път дето коли не минават, поне да си поема сам риска. Имаше едни ентусиасти дето на някаква стара самолетна писта се дърпаха. Перфектно!
Чесно казано, сега като си припомням в тази тема какви дръпки съм писал, корема ми се обръща от нещата дето е можело да станат, само че за това не съм писал.
Това е моето мнение относно темата за дръпките. От друга страна относно дискусиите по заключването на темите по принцип, смятам че при дискусия нещата ще станат малко тромави. Какво ще правим, ще гласуваме? Пък и никой от нас не се занимава с поддръжка на форума. Правят го шепа съфорумци и мисля че поне заради труда им си струва да имат един по сериозен глас над това, което са създали. Все едно да отида в градската библеотека, да съборя един рафт с книги и да кажа "Тука ще си сложа моите списания". Аз не приемам този форум, като стая от къщата си, а като кафене където мога да се раздумам с приятели и спазвам правилата на бармана Wink
Това е моето мнение. Както беше казал котарака Леополд: Ребята, давайте жить вместе. Smile
-------------------------------------------------
ОБЩО: 500 к.с.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
kalata
МнениеПуснато на: Пон Сеп 01, 2008 5:28 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

истински фен на SUZUKI

orlio, приятелю

При първа възможност ще направя така, че тия двете халби да станат реални. И ще бъдат за сметка на заведението Wink

Горното ти мнение е достойно за уважение. Ти си един от малкото, които съзнават, че администрирането и модерирането на даден форум е отговорна и сериозна работа. Както написах и по-горе - според мен в нашия форум създадохме една много приятна атмосфера за разговори и дискусии. Даже с удоволствие и усмивка си пишем дори за проблемите около нашите автомобили. И си помагаме кой с каквото може. И се надявам да бъде така и занапред.

поздрави
Nino
МнениеПуснато на: Вто Сеп 02, 2008 8:44 am    Заглавие: Отговорете с цитат

харесва SUZUKI

Местожителство: София

Това наистина е достойно за уважение мнение и така трябва да бъде.
Нищо не е станало, че е една тема е заключена, друга ще се отвори!
В други форуми е недопустимо коментирането на модераторски/администраторски решения, тук не е така.
По-важното е, че моя опонент, се прояви като ФИН и ИНТЕЛИГЕНТЕН човек!
Орльо, приеми моите адмирации и поздравления!!! Mr. Green
Georgiev
МнениеПуснато на: Пет Сеп 05, 2008 8:08 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

притежава SUZUKI

Местожителство: Vratza

Ето на такъв "хепи енд" се радвам, като завършек на една "гореща" тема. И модераторите да ми простят, но в спора стигнахте до сговор.
Благодаря на всички ви! Wink
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла Посетете сайта на потребителя
kalata
МнениеПуснато на: Пон Сеп 08, 2008 11:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

истински фен на SUZUKI

Радвам се, че всичко приключи добре и всички са щастливи Very Happy

Сега мога ли да заключа темата?

Шегувам се естествено Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема  Тази тема е заключена - не можеш да отговаряте или да променяте мнения Страница 1 от 1

Идете на:  

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Vegan Recipes & Travel Adventures | Веган Рецепти | Счетоводни услуги Чакърски и Синове | The Guitar Junky | Immigration Solutions Singapore | SleepMatters | CuppaBean | My Cosy Retreat

DAJ Glass (1.0.8) by Dustin Baccetti