|
|
|
Продавам Сузуки Суифт 1.6 спорт 2007г |
« Предишната тема :: Следващата тема » |
Автор |
Съобщение
|
Ivan Ivanov |
Пуснато на: Нед Юни 20, 2021 6:21 pm Заглавие: Продавам Сузуки Суифт 1.6 спорт 2007г |
|
|
|
Здравейте колеги,
Продавам сузуки суифт 1.6 спорт.
Колата е закупена от мен преди малко повече от година. За този период съм отремонтирал всичко, което е имало нужда да се прави (термостат, водна помпа, рециклирани на главата, антифриз, темпон на двигателя, спирачни апарати, нов акумулатор, нови зимни гуми, тампони на амортисьори, масла, филтри и т.н) Колата е с газов инжекцион и всичко е платено за текущата година. В перфектно техническо състояние е, има за смяна само една биалетка, до която просто не съм стигнал. Колата няма никакви проблеми, но живот и здраве ще имаме бебенце, а и притежаваме друг автомобил и просто не ми е нужна за момента.
Цена 6750 лв. |
|
Върнете се в началото |
|
|
eternal.v |
Пуснато на: Вто Яну 16, 2024 9:36 pm Заглавие: Re: Продавам Сузуки Суифт 1.6 спорт 2007г |
|
|
|
Ivan Ivanov написа: |
Здравейте колеги,
Продавам сузуки суифт 1.6 спорт.
Колата е закупена от мен преди малко повече от година. За този период съм отремонтирал всичко, което е имало нужда да се прави (термостат, водна помпа, рециклирани на главата, антифриз, темпон на двигателя, спирачни апарати, нов акумулатор, нови зимни гуми, тампони на амортисьори, масла, филтри и т.н) Колата е с газов инжекцион и всичко е платено за текущата година. В перфектно техническо състояние е, има за смяна само една биалетка, до която просто не съм стигнал. Колата няма никакви проблеми, но живот и здраве ще имаме бебенце, а и притежаваме друг автомобил и просто не ми е нужна за момента.
Цена 6750 лв. |
Имам питане!
0877075363 |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 |
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|
|