Автор |
Съобщение
|
kalata |
Пуснато на: Пет Ное 03, 2023 3:36 pm Заглавие: Swift 2006, 111111km и счупена скоростна кутия |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
Привет другари,
отдавна не съм писал. Червеният суифт още е при мен, кара се малко и това му е проблема. Хората са казали - кола се чупи от не-каране.
Та и аз реших да взема наградата за най-рано счупила се скоростна кутия. Вчера закръглих 111111км и оставих колата на сервиз.
От няколко дни имам силен шум на 1ва 2ра и 3та предавка. Диагнозата е ясна. Цената за ремонта - още не.
Моля за съвет от запознатите, лесно ли се ремонтира тази кутия. Има ли готови ремонтни комплекти и всякакви полезни съвети.
Трябва да се опитам да убедя сервиза, че кутията може да се ремонтира (надявам се).
За който не му се търси кой съм и коя е колата - Суифт 1,3 бензин, 92 к.с. предно предаване, унгарец, ръчни скорости, 2006г.
Благодаря предварително. _________________ Suzuki Swift, червен естествено... wanna play? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alxx |
Пуснато на: Пет Ное 03, 2023 4:45 pm Заглавие: |
|
|
истински фен на SUZUKI
|
Има ремонт, но е неоправдано скъп и винаги "излезе още нещо"...лагерите на първичния вал се продават заедно с него. Бай ти Иван срещу входа на военните гробища се справя добре, но си иска неговото. Няма да минеш под 1,2 -1,5к.
Ако намериш здрава, взимай втора ръка и не се занимавай с глупости.
P.S. Биеш ме, на втората ми Лиана писна диф на 120к. _________________ Ex: GSX-R 600 F2, SJ410, 2xAerio&Liana
Now: SF5 Type S |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalata |
Пуснато на: Пет Ное 03, 2023 8:00 pm Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
Alxx написа: |
Ако намериш здрава, взимай втора ръка и не се занимавай с глупости. |
Така ще е най-лесно, но как да намеря втора ръка кутия, която да е наред?
Няма шанс някъде да има кола като моята на по-малко километри
Или ще убедя майстора да я ремонтира, или ще се търси вече ремонтирана кутия като моята.
Не беше честно толкова рано да се счупи. Този ремонт ще струва колкото половината от цената на колата в момента. Дейба и късмет. _________________ Suzuki Swift, червен естествено... wanna play? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alxx |
Пуснато на: Съб Ное 04, 2023 9:06 am Заглавие: |
|
|
истински фен на SUZUKI
|
Затова ги намразих. Първата Лиана изкара половин милион преди да писне предния диф, втората вече я споменах. Бившата ми жена още я кара с трета поред кутия. _________________ Ex: GSX-R 600 F2, SJ410, 2xAerio&Liana
Now: SF5 Type S |
|
Върнете се в началото |
|
 |
trent |
Пуснато на: Нед Ное 05, 2023 6:42 pm Заглавие: |
|
|
обожава SUZUKI
|
За 1.5к ще си купиш поне 5 кутии, даже ме съмнява че чисто нова е толкова
Във Варна има специализиран сервиз за кутии, ръчни, автомати, питай направо.
https://www.midavto.com/ |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KDK |
Пуснато на: Пон Ное 06, 2023 11:35 am Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
Мога да звънна на приятелчета да питам дали ще се наемат да сменят лагери по СК на сифт и за колко пари ама са в Сопот!  _________________ Grand Vitara 1.9 DDIS
Suzuki Intruder VS 750
Way of Life!!!
Fiat Punto 188 (подарък)
Yamaha XVS 1300 V-star
Кефа цена няма!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|