Клуб СУЗУКИ Форуми
Клуб СУЗУКИ
Въпроси/Отговори  Въпроси/Отговори   Търсене  Търсене   Потребители  Потребители   Потребителски групи  Потребителски групи
Регистрирайте се  ::  Вход Влезте, за да видите съобщенията си

Създайте нова тема  Напишете отговор
 Проблем със Suzuki Intruder VZ 1500, 2009 г. « Предишната тема :: Следващата тема » 
Автор Съобщение
jagd_terrier
МнениеПуснато на: Сря Авг 10, 2022 8:49 am    Заглавие: Проблем със Suzuki Intruder VZ 1500, 2009 г. Отговорете с цитат

Здравейте колеги,
търся майстор на мотори, който да е има опит с проблема, които ще опиша тук. Аз съм от Пловдив. Закупих в края на миналата година това зверче от Холандия, като ме предупредиха от Автокъщата, че мотора има проблем с втора скорост (изключвала понякога). Като го докарах му смених всички консуматови, масла, филтри и т.н. Мина ха 2 месеца от активния сезон и се появи едно виене - на лагаер, предполагам, че е, като се чува по-ясно в ниските предавки на 1ва и 2ра, и то когато върна газта. Когато му подавам газ го няма този шум, но върна ли, вие като тролей мам*** му! Ходих при 2-3 майстора, казаха, че страдат от съединител и скорости, но не са сигурни дали това виене е от там. Говорят ми за цепена на целия двигател за да се стигне до скоростите, но никой не се наема с такъв ремомонт, поне сега в активния сезон. Последно бях при един рокер-майстор, който сподели, че и VTX Хондите страдат от такива проблеми. Според него виенето се чув аи в по-високоте предавки. Има възможност да е и от лагерите към кардана. Ако някой се е сблъсквал с такъв проблем или има читав майстор, на който може да се разчита, моля споделете. Ясно е, че ремонта няма да е евтин, ама който го е страх от мечки, да не ходи в гората Wink Благодаря предварително за отзивчивоста ви! Стоян 0885231243
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
jagd_terrier
МнениеПуснато на: Сря Авг 10, 2022 8:54 am    Заглавие: Отговорете с цитат

Снимката е само илюстративна
Върнете се в началото
KDK
МнениеПуснато на: Пет Сеп 02, 2022 1:00 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

истински фен на SUZUKI

Местожителство: Sofia

В София знам за майстор, ама в Пловдив smile010
Fiat Punto 188 (подарък)
Yamaha XVS 1300 V-star
Кефа цена няма!!!
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема  Напишете отговор Страница 1 от 1

Идете на:  

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Vegan Recipes & Travel Adventures | Веган Рецепти | Счетоводни услуги Чакърски и Синове | The Guitar Junky | Immigration Solutions Singapore | SleepMatters | CuppaBean | My Cosy Retreat

DAJ Glass (1.0.8) by Dustin Baccetti