Автор |
Съобщение
|
kalata |
Пуснато на: Сря Мар 11, 2009 11:52 am Заглавие: Последно - втората среща на 28-и Март след 15 часа |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
Привет.
Понеже баба Марта нещо много се разсърди тази година ще оставим преобуването за следващия месец.
Хайде да се съберем в събота (казват, че щяло да бъде сравнително слънчево и топло) след 15 часа на обичайното място - парка пред Ритуалната зала на Красно село... ето тук в кръгчето на снимките
Привет колеги.
Мисля, че е крайно време да ви организирам за една пролетна среща.
Преди време ви пуснах идеята в тази тема -> последното ми мнение на тази страница
Но да споделя пак - този път срещата ще има програма или дневен ред
Идеята е да съчетаем приятното с полезното - първо една колективна смяна на обувките и след това лека (или по-тежка) почерпка в едно приятно заведение в района... или пък ако времето е вече съвсем топличко - да си направим нещо като пикник на някоя полянка.
Мястото е Бистрица - чист планински въздух има в изобилие
За втората част от програмата има време да се доуточним... засега ми се иска да се преброим колко сме желаещите за преобуване, за да може майстора да си планира времето и да отдели достатъчно време за нашия клуб.
Аз се записвам първи  _________________ Suzuki Swift, червен естествено... wanna play?
Последната промяна е направена от kalata на Съб Май 16, 2009 9:23 pm; мнението е било променяно общо 3 пъти |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PAFO |
Пуснато на: Сря Мар 11, 2009 10:58 pm Заглавие: |
|
|
 притежава SUZUKI
|
време си е вече аз все не намирам време но 21 мисля че ще мога
които могат да доидат да го няправят щте е яко но съм за да има програма не просто да се видим защтото несе познаваме всички и ако някои органисира нещо може да сме си от полза един от друг |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shto_be |
Пуснато на: Чет Мар 12, 2009 3:21 pm Заглавие: |
|
|
 харесва SUZUKI
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
supermario |
Пуснато на: Съб Мар 14, 2009 12:20 pm Заглавие: |
|
|
возил се на SUZUKI
|
Здрасти на всички.
Много се радвам, че този път срещата се пада във Събота(ако не се лъжа) иначе все съм на работа, а ми се иска и аз веднъж да дойда.
Ако може само нещо карта да постнете на мястото (че не можах да намеря) и ще направя всичко възможно да дойда . А за преобуването съм навитак, то аз имам само 2 гумета за смяна. По натам пак ще пиша във темета да се доуточниме.
 _________________ Нинджа не се става, нинджа се ражда. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Senzi |
Пуснато на: Съб Мар 14, 2009 4:45 pm Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
Регистриран на: 28 Окт 2007 Мнения: 866 Местожителство: София, Swift със странен цвят
|
Аммиии аз мога и сама да се преобуя, с два комплекта джантета съм Но за срещици съм винаги готова. _________________ Синьозелен дракон - обичам я гадинката, ей...
Малката кола се събира и на малко и на много, а комбито само на много
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
dext |
Пуснато на: Съб Мар 14, 2009 11:13 pm Заглавие: |
|
|

|
Здравейте Колеги !!!
Това Бистрица е в София нали? Че аз съм от Бургас и малко далече ми идва ,но пък никога не съм идвал на срещи /по една или друга причина/ и само чета във форума как се събирате и много ми се иска да дойда поне веднъж ,да се зарибя така да се каже.
Карам Витарка и ако се наредят нещата за другата събота ще се радвам да се запознаем -ако на срещата приемате и батковци с Витарки разбира се.
Само моля за малко инфо къде точно в Бистрица /нещо по конкретно като адрес например/
Благодаря !!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
bobika |
Пуснато на: Пон Мар 16, 2009 12:58 am Заглавие: |
|
|
 притежава SUZUKI
|
Звучи добре, ама не е ли малко раничко за летни гуми  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalata |
Пуснато на: Пон Мар 16, 2009 11:47 am Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
Привет колеги,
радвам се, че "прегърнахте идеята"
Ще споделя в следващите дни как ще протече мероприятието.
Сега ми се иска да се уточним кои ще се преобуваме, за да си планира майстора времето. Човека е доволно търсен и работи със записване - затова искам да знам по-скоро колко сме за гуми, кой какви ще сменя, колко гумета...
Хайде поред с въпросите към вече отбелязалите се в темата:
PAFO - ще се радваме да се запознаем с теб, кажи само дали ще се преобуваш.
shto_be, маляка - я кажи ти ще се преобуваш ли също?
supermario - ще пусна координати в следващите дни, теб те броя и за две гумета, нали?
Senzi - то и аз мога да се преобуя вкъщи, но искам да ги врътна летните на машината да ги видя балансирани ли са все още... ти ще последваш ли примера ми или само за кафенцето да те броя?
dext - теб предполагам няма да те броя за гуми... следи темата за да разбереш къде ще се срещаме и ще можеш ли да дойдеш.
bobika - според мен не е рано... пък и ми се стори добра идея да направим тази среща малко по-различна... ако останеше преобуването чак за Април пък късничко става... може би е рано за смяна само ако си със спортна нископрофилна гума от твърд каучук... тогава е по-добре да се поизчака още мъничко... но ти не си от тези спортисти...
Все пак ти си преценяваш - само кажи да те броя ли за гуми или само за купона по-късно... купон, щото ти ще пускаш музиката  _________________ Suzuki Swift, червен естествено... wanna play? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Defender |
Пуснато на: Пон Мар 16, 2009 4:05 pm Заглавие: |
|
|
притежава SUZUKI
|
Така да се включа и аз в темата. Въпросният майстор за гумите в Бистрица е един от най-добрите ми приятели и сме в една мото компания. Говорих с него и каза че няма да има никакъв проблем да се преобуем при него само иска да знае предварително колко коли ще са. Другото което ми обеща е че ще направи отстъпки на всеки един от сузуки форума за смяната. Би било добре да го информираме докъм четвъртък за броя на колите и за евентуалния час за да може да си организира нещата. _________________ Fight proud my son, you're the Defender! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
supermario |
Пуснато на: Пон Мар 16, 2009 11:23 pm Заглавие: |
|
|
возил се на SUZUKI
|
Ами да мене ме брой за 2-те предни гуми. Наистина много искам да доида и да се запознаем и ще направя всичко възможно само да не ме прецакат от работата. Искам и да питам дали мога да се здобия със един стикер на СУЗУКИ Клуба (може и два спорет наличноста).
п.с . Незнам къде правите стикерите обаче един приятел има рекламна агенция и ще прави стикерите за Mitsubishi клуба каза че може да направи и за нас ако имаме желание. (казвам го като идеа) _________________ Нинджа не се става, нинджа се ражда. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shto_be |
Пуснато на: Вто Мар 17, 2009 11:01 am Заглавие: |
|
|
 харесва SUZUKI
|
Маляката е като Сензи...и май не им е нужен баланс на летите.
Ще се опитам да дойда все пак.
Къде ще е туй на бистрица?!? _________________ Suzuki Ignis 1.3 2005
http://thefixtape.tumblr.com |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalata |
Пуснато на: Вто Мар 17, 2009 2:21 pm Заглавие: Re: Променена дата за втората среща - на 28-29 Март |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
Предвид прогнозите за лошо време този уикенд се налага да отложим срещата с една седмица.
Ако темата набере и остане идеята за преобуване значи ще остане датата 28 Март.
Ако на повечето от вас неделята ще бъде по-удобна, значи тогава неделята... 29 Март.
Оставям избора на ден на вас колеги. _________________ Suzuki Swift, червен естествено... wanna play? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
supermario |
Пуснато на: Сря Мар 18, 2009 8:36 am Заглавие: |
|
|
возил се на SUZUKI
|
При това положение мене ме отпиши за преобуване и за срещата като цяло. На работа съм и двата дни другата седмица. _________________ Нинджа не се става, нинджа се ражда. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
shto_be |
Пуснато на: Сря Мар 18, 2009 10:37 am Заглавие: |
|
|
 харесва SUZUKI
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Senzi |
Пуснато на: Сря Мар 18, 2009 11:23 am Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
Регистриран на: 28 Окт 2007 Мнения: 866 Местожителство: София, Swift със странен цвят
|
То баланса е хубаво нещо ма не се виждам с толкова гуми и джанти чак в Бистрица... пък и още не съм решила нещичко. _________________ Синьозелен дракон - обичам я гадинката, ей...
Малката кола се събира и на малко и на много, а комбито само на много
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|