|
 |
|
| Suzuki swift 1,3 Gti |
« Предишната тема :: Следващата тема » |
| Автор |
Съобщение
|
| pe6o74 |
Пуснато на: Пон Ное 03, 2025 3:00 pm Заглавие: Suzuki swift 1,3 Gti |
|
|
|
| Здравейте на всички и безаврийно! Имам Сузуки Суифт 1,3 ГТИ , 1994 г. , втора генерация. Имам следния проблем : сутрин при първото студено палене двигателят припалва все едно на 1-2 цилиндъра и изгасва веднага. Ако му припомпвам лекичко гаста някой път успява и да запали при повече въртене на стартера. Ако изгасне ( предимно ) - при повторното въртене си пали както трябва все едно абсолютно нищо му няма. След това цял ден си пали лесно и от първия път. Направих самодиагностика с бушон отдолу на бушониерата - грешки няма. Смених свещите - подобрение няма. Също така чувствам колата, че все едно е бедна сместа, защото след първото студено палене докато вдигне леко температурата на таблото - глъхне между 1300-2000 об/мин. След около 3-4 мин като позагрее както трябва - всичко е наред. Единствената модификация която съм направил преди време една зима беше да сложа кранче на по-дебелия маркуч ( към всмукателния колектор - след съвет тук от колега) , с който намалих въздуха защото на студено при първо палене вдигаше 2000 об/мин и ги намалих на 1400-500. Моля за съвет, помощ и благодаря предварително! |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
| Alxx |
Пуснато на: Пон Ное 03, 2025 5:03 pm Заглавие: |
|
|
истински фен на SUZUKI
|
Горивен филтър и цедка на помпата проверявани/сменяни? Измери си горивното налягане с дръпнат и после поставен вакуумен регулатор. С дръпнат трябва да е на макс. стойност, а с поставен колкото е работното(питай чичо гугъл или аутодата). _________________ Ex: GSX-R 600 F2, SJ413, 2xAerio&Liana
Now: SF5 Type S |
|
| Върнете се в началото |
|
 |
|
|
|
 |
|
Страница 1 от 1 |
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|
|