|
Ръководства за ремонт и експлоатация - Сузуки Суифт |
« Предишната тема :: Следващата тема » |
Автор |
Съобщение
|
ivo-zx |
Пуснато на: Вто Мар 28, 2023 3:18 pm Заглавие: |
|
|
 возил се на SUZUKI
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
bozman |
Пуснато на: Чет Май 01, 2025 4:05 pm Заглавие: |
|
|
|
kalata написа: |
Привет!
Поправих заглавието на темата и поразчистих малко
Нека в тази тема се публикуват само неща, свързани с ремонт, поддръжка, експлоатация и т.н. неща за Сузуки Суифт.
Вярвам, че информацията ще бъде полезна за всички.
Излишни мнения или спам ще бъдат позачиствани своевременно
Тук ще поместя и информацията, която колегата Spenser предостави:
|
Здравейте, при мене се отварят само унгарските линкове, но там пък нищо не пише за двигател G13BB, 1298 cm3, tip MA. По специално ме интересува на колко се натяга притискащият лагер на ангренажа. Досега всичко съм правил на око - по "майсторски" - със хлабина на ремъка от дългата страна до 1 см. Истина е, че ангренажа на волвото XC изкара без да мръдне 200 000, но пък там е друга писта - самият ремък е почти двойно по-дебел от тези новите ангренажи. Вярно е, че важна е кордата вътре в каучука, но въпреки това тънкото не ми лови окото. По принцип пазарувам он-лайн от германският автодок и ще купуват от яшика ремъка за Сузукито: [url] https://www.autodoc.es/ashika/15280719#bomba-de-agua-kit-de-correa-de-distribucion[/url] и нещо съм притеснен да го "опъвам" ремъка по старият начин, защото много боклуци взеха да продават - кое, къде е произведено - тайна-майна. По испанските сайтове едни пишат 1,2 други 2,2 NM но това са големи разлики. 12-13 кг може да са малко, а 20 много, с тези финни части знае ли човек. Та затова питам колеги какво число ви е познато ? Благодаря.[/url] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
 |
Иди на страница Предишна 1, 2 |
Страница 2 от 2 |
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|
|