Автор |
Съобщение
|
Alxx |
Пуснато на: Пет Фев 21, 2025 2:49 pm Заглавие: |
|
|
истински фен на SUZUKI
|
Като има излишна, няма проблем освен шума. А, като затегнат? Спирам до тук. _________________ Ex: GSX-R 600 F2, SJ413, 2xAerio&Liana
Now: SF5 Type S |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Синан |
Пуснато на: Нед Фев 23, 2025 4:54 pm Заглавие: |
|
|
возил се на SUZUKI
|
смених ламбда сондата,
не е от това. остава в същото състояние. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alxx |
Пуснато на: Нед Фев 23, 2025 7:15 pm Заглавие: |
|
|
истински фен на SUZUKI
|
Досега поне ред прочете ли от това, което пиша? В предишен пост ти написах - грешни горивни корекции, никъде не се споменава повреден сензор. Дадох ти инструкции колко неща се проверяват при конкретния проблем, дадох ти и сервизен справочник да четеш. Накрая сменяш нещо напосоки(щот' си си го навил на пръста) и цъфваш с оплакване "няма промяна"?!
Виж сега, когато искаш знания за ремонт и съвет, и получавайки ги си караш по своему, е обидно за пишещия. Никой не обича да се хаби за тоя дето духа. Запомни го добре. Както писах, аз приключих тук. _________________ Ex: GSX-R 600 F2, SJ413, 2xAerio&Liana
|
Върнете се в началото |
|
 |
Синан |
Пуснато на: Пон Фев 24, 2025 5:47 am Заглавие: |
|
|
возил се на SUZUKI
|
Благодаря за отделеното време. Благодаря и за това което сте ми изпратил. Това беше много навременна и ценна информация.
Ясно се вижда какво съм написал и аз предварително. Че ще пробвам с ламбда сондата - не е смяна на посоки, а в материалите, които аз открих в интернет е посочено, че С45 е проблем с ламбда сондата (взех от едни сервиз датчика пробвах го, и пак го свалих и споделих...толкова).
По изпратените от Вас материали: прочетох не един ред а много страници, много внимателно, има неща които рабрах, има нещо които не разбрах точно (но това е моя грижа), някои от написаните неща започнах да ги следвам, при мен ще отнеме време, нямам възможност постоянно да съм при мотора.
Ако по някакъв нячин съм Ви накарал да се чувствате обиден, извинямам се.
Благодаря още веднъж за съдействието и старанието. Благодаря и за помоща, която ми оказахте.
С уважание! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Синан |
Пуснато на: Нед Мар 02, 2025 4:44 pm Заглавие: |
|
|
возил се на SUZUKI
|
Честита баба Марта!
Проблема е отстранен.
Запушен бензинов филтър, каквото предположение имаше. Не е достигало гориво.
Благодаря! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Alxx |
Пуснато на: Нед Мар 02, 2025 6:27 pm Заглавие: |
|
|
истински фен на SUZUKI
|
Честита баба Марта! И честито! _________________ Ex: GSX-R 600 F2, SJ413, 2xAerio&Liana
|
Върнете се в началото |
|
 |
KDK |
Пуснато на: Сря Апр 02, 2025 5:05 pm Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
KDK написа: |
Сякаш не му достига гориво! |
Елементарно, но създава много ядове! Живи и здрави и успешен сезон!  _________________ Grand Vitara 1.9 DDIS
Suzuki Intruder VS 750
Way of Life!!!
Fiat Punto 188 (подарък)
Yamaha XVS 1300 V-star
Кефа цена няма!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|