Клуб СУЗУКИ Форуми
Клуб СУЗУКИ
Въпроси/Отговори  Въпроси/Отговори   Търсене  Търсене   Потребители  Потребители   Потребителски групи  Потребителски групи
Регистрирайте се  ::  Вход Влезте, за да видите съобщенията си

Създайте нова тема  Напишете отговор
 имам нужда от вашата препоръка « Предишната тема :: Следващата тема » 
Автор Съобщение
Bliss
МнениеПуснато на: Вто Мар 25, 2025 1:36 pm    Заглавие: имам нужда от вашата препоръка Отговорете с цитат

Здравейте! От град Варна съм и си купих на търг употрябяван автомобил от чужбина, но се оказа, че предното стъкло е спукано. Поради натоварения си график ми е трудно да посетя сервиз за смяна на стъклото в работно време. И тъй като колата в момента е в сервиз за обслужване, чудя се дали има възможност за доставка на стъклото до сервиза и дори монтаж на място, ако това е възможно. Така че бих искал да попитам: Има ли фирми, които предлагат тази услуга и как протича процедурата по поръчка? Ще се радвам ако се отзовете на питането ми. Благодаря предварително на отзовалите се.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
Polad112
МнениеПуснато на: Сря Мар 26, 2025 7:55 am    Заглавие: Отговорете с цитат

возил се на SUZUKI

Здравейте. Препоръчвам ви https://autotriplex.bg Знам, че те предлагат опцията за доставка и монтаж на стъкло в оторизиран сервиз. Можете да се свържете с тях на телефон 0899101505 или да отидете на място на ул. Прилеп 111. Лично аз съм използвал услугите им 2 или 3 пъти и винаги съм оставал доволен от тяхната работа.
Върнете се в началото
Alxx
МнениеПуснато на: Сря Мар 26, 2025 8:24 am    Заглавие: Отговорете с цитат

истински фен на SUZUKI

Местожителство: София

Я, два трола наведнъж Smile
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема  Напишете отговор Страница 1 от 1

Идете на:  

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Vegan Recipes & Travel Adventures | Веган Рецепти | Счетоводни услуги Чакърски и Синове | The Guitar Junky | Immigration Solutions Singapore | SleepMatters | CuppaBean | My Cosy Retreat

DAJ Glass (1.0.8) by Dustin Baccetti