Автор |
Съобщение
|
ikonoma2005 |
Пуснато на: Пет Ное 29, 2024 6:10 pm Заглавие: Въпроси относно Suzuki Ignis |
|
|
|
Здравейте,
в моя случай става въпрос за Subary Justy c3x 2008 година, 1,3 94 к.с. Имам няколко въпроса:
1. Резервоара се пълни много бавно. Ако натиснеш напълно спусъка на пистолета изключва. Пробвано е на различни бензиностанции.
2. Светна жълтата лампа за неизправност в двигателя. Работи добре. Дали може да е ламбда сонда или има и други възможности?
3.Понеже искам да му сложа DRL, инсталацията по "-" ли се управлява?
Благодаря за отговорите! |
|
Върнете се в началото |
|
|
Alxx |
Пуснато на: Пет Ное 29, 2024 7:28 pm Заглавие: |
|
|
истински фен на SUZUKI
|
1. Горивото се пени и не се случва само с тая кола.
2. ДИагностика му е майката.
3. Да. Поне на къси/дълги, за габаритите не помня. Най-разумно е да си вземеш комбинирани крушки от али-то(или другаде) - дневни/мигач. Няма преправяне на нищо, само се пуска един плюс при контакт или запален двг, примерно от управление бобина или помпа.
P.S. Subaru Justy G3X _________________ Ex: GSX-R 600 F2, SJ413, 2xAerio&Liana
Now: SF5 Type S |
|
Върнете се в началото |
|
|
ikonoma2005 |
Пуснато на: Съб Ное 30, 2024 9:40 am Заглавие: |
|
|
|
Благодаря ти много за отговорите. Шкодаджия съм и малко ме изненада това, помислих си да не би да е запушен отдушникът на резервоара и затова реших да питам. Каква диагностика се ползва, имам универсален OBDII модул с Bluetooth, дали има шанс да хване нещо поне за двигателя? А лампите за мигача с какъв цокъл са, понеже си представям, че трябва някакси да се свърже и трети кабел? Поправям се за модела, по инерция го пиша |
|
Върнете се в началото |
|
|
Alxx |
Пуснато на: Съб Ное 30, 2024 9:47 am Заглавие: |
|
|
истински фен на SUZUKI
|
Колега, "диагностика" е процес по установяване на проблем, а, с какъв кодочетец работиш е въпрос на избор и умения.
Цокълът се подбира според колата(има всякакви варианти), който се мушка в оригиналната букса и оттам през терморезистор отива към диодите. Нали няма да ме караш аз да ти търся оферти в олх или али? _________________ Ex: GSX-R 600 F2, SJ413, 2xAerio&Liana
Now: SF5 Type S |
|
Върнете се в началото |
|
|
|