Автор |
Съобщение
|
swaceGeorgi |
Пуснато на: Пет Юли 22, 2022 4:27 pm Заглавие: Доволни ли сте от Swace |
|
|
|
На скоро получихме инашия нов Swace<
Отварям тема тук да споделяме опит и неща които ни вълнуват.
Аз лично искам да видя ъпдейт на firmware-a. За сега медията ми няма меню Български Език, което не е мнгоо ок за България.
Колко изкаравате разход в БГ с горивата? |
|
Върнете се в началото |
|
|
jeko33 |
Пуснато на: Пон Яну 22, 2024 1:29 pm Заглавие: |
|
|
|
Миналат седмица взех моето Сузуки много съм доволен.Все още няма български език. |
|
Върнете се в началото |
|
|
iliyankostov |
Пуснато на: Пет Яну 26, 2024 11:24 am Заглавие: |
|
|
харесва SUZUKI
|
Виждам по улиците и таксита ги карат вече. _________________ Suzuki Jinmy 1,3 16V, X-citement |
|
Върнете се в началото |
|
|
skor_pion |
Пуснато на: Съб Ное 09, 2024 5:15 pm Заглавие: |
|
|
|
Здравейте, от седмица съм собственик на Suzuki Swace, засега съм доволен в общи линии, но съм минал твърде малко километри, за да мога да имам по-генерални изводи. При първото пътуване извънградско ми даде разход 4,5/100 по борд компютър при шофиране с адапривния круиз контрол със 120км/ч на магистрала и след това каране в ограниченията по междуградските пътища.
Мога да споделя, че книжката с упътвания не е много полезна, не намирам информация как се включват/изключват определени "екстри", като "изпрати ме до вкъщи", "осветление в краката на шофьорското и дясното предно място", например. Не намирам и възможност да се сменя дисплея на таблото, а ми беше представено, че има такава възможност. Имаше и някои интересни (не кой знае колко нужни) функции, като показване на позицията на автомобила на пътя на таблото, която имаше при тест драйв, но не мога да намеря на автомобила. Всичко това може да е заблуждаваща информация от дилъра (Миркат), но това ще го проверя с КЗП, имам ги записани тези екстри в офертата.
Ако някой все пак може да помогне с тези неща по-горе, ще съм много благодарен. |
|
Върнете се в началото |
|
|
|