Клуб СУЗУКИ Форуми
Клуб СУЗУКИ
Въпроси/Отговори  Въпроси/Отговори   Търсене  Търсене   Потребители  Потребители   Потребителски групи  Потребителски групи
Регистрирайте се  ::  Вход Влезте, за да видите съобщенията си

Създайте нова тема  Напишете отговор
 Закупуване на Гранд Витара « Предишната тема :: Следващата тема » 
Автор Съобщение
Radchik
МнениеПуснато на: Чет Апр 18, 2024 8:27 am    Заглавие: Закупуване на Гранд Витара Отговорете с цитат

Колеги здравейте!
Искам да си закупя Гранд Витара 2000-2005г., ще я ползвам за теглене на малка платформа за косачка и лек, среден оффроуд.
Бихте ли ме посъветвали кой двигател да гледам. 1.6 бензин или 2.0 hdi дизела на пежо? Някой ми казва, че 1.6 е с алуминиев мост, докато дизеловия бил с чугунен, но не знам така ли е.
Ще ви бъда благодарен за съветите.
Пропуснах да кажа, че идеята ми е леко да я повдигна и дасложа гуми за кал.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
KDK
МнениеПуснато на: Съб Апр 20, 2024 12:15 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

истински фен на SUZUKI

Местожителство: Sofia

Защо не помислиш за шестака, има достатъчно мощност и за двете неща които си замислил! Wink
Fiat Punto 188 (подарък)
Yamaha XVS 1300 V-star
Кефа цена няма!!!
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
Radchik
МнениеПуснато на: Съб Апр 20, 2024 1:44 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Не знам колега, ще поразгледам и за тях.
Върнете се в началото
askeless
МнениеПуснато на: Нед Май 12, 2024 7:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

возил се на SUZUKI

Местожителство: София

Колега, по неволя доста скоро след придобиването ще се разделям с моята кола, която е Гранд Витара ХЛ-7 2.7 автомат, с лифт 4 инча, лебедка, почистване и обработка на рамата, газ и тн. Тези неща са правени от предишния собственик, който е вкарал много пари. Откак е при мен са сменени предни главини с такива на скф и в момента правя задния диф, тъй като счупи два зъба на пиньон, поради недобро регулиране на хлабината на пиньон/корона при монтаж на пластинчат шпер и упорито каране от моя страна с този проблем, тъй като в някакъв момент трябваше да пътувам, а останалите ми коли не бяха в движение.
При интерес мога да пусна още информация.
milen.m
МнениеПуснато на: Сря Авг 28, 2024 9:33 pm    Заглавие: Закупуване на Гранд Витара Отговорете с цитат

Здравейте бъдещи колеги. Тъй като нямам познати със моделите на които съм се спрял, реших да се обърна към вас за съвет. Отнася се за гранд витара.
Колебая се м/у паркетния джип (4 цилиндъра 2000сс 140кс със електрическо превключване на режимите на 4х4, бързи бавни и блокажи) произведен (мисля,че) след 2005 и предходния модел ( 4 цилиндров 2000сс 128кс този който е с ръчно превключване на режимите,, със климатроник и по-новото табло)
От до сегашното ми търсене по авто-къщите ми прави впечатление, че по-старите модели държат висока цена за почти 30 годишната си история - това е защото паркетния е бъгъв или защото старите модели са доказали, че са по-добри?
Върнете се в началото
tabu_bg
МнениеПуснато на: Чет Авг 29, 2024 8:52 am    Заглавие: Re: Закупуване на Гранд Витара Отговорете с цитат

харесва SUZUKI

Щото старата е с цял мост отзад, а рамата не е вградена в купето както е при новата, а народа живее с митове от преди 30 години, че джип е първото а не второто. Честно казано и двете са еднакво кекави спрямо истинските джипове като Нисан Патрол и ТЛК ама ... нали знаеш, народен фолклор. PS. Продавам втората тъй като минах на нова кола и тази ми е излишна и просто стой, ако имаш интерес пиши, обявата я има и в мобиле ама все пак.
Върнете се в началото
milen.m
МнениеПуснато на: Пет Авг 30, 2024 7:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Благодаря колега, но за сега по ме влече паркетния Wink
Върнете се в началото
tabu_bg
МнениеПуснато на: Пон Сеп 02, 2024 9:19 am    Заглавие: Отговорете с цитат

харесва SUZUKI

milen.m написа:
Благодаря колега, но за сега по ме влече паркетния Wink

Да де, аз тая продавам 2009 фейс, 2.0 бензин няма газ и не е имала, ръчна кутия.
Върнете се в началото
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема  Напишете отговор Страница 1 от 1

Идете на:  

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Vegan Recipes & Travel Adventures | Веган Рецепти | Счетоводни услуги Чакърски и Синове | The Guitar Junky | Immigration Solutions Singapore | SleepMatters | CuppaBean | My Cosy Retreat

DAJ Glass (1.0.8) by Dustin Baccetti