Клуб СУЗУКИ Форуми
Клуб СУЗУКИ
Въпроси/Отговори  Въпроси/Отговори   Търсене  Търсене   Потребители  Потребители   Потребителски групи  Потребителски групи
Регистрирайте се  ::  Вход Влезте, за да видите съобщенията си

Създайте нова тема  Напишете отговор
 Сваляне на арматурно табло/смяна на радиаторче « Предишната тема :: Следващата тема » 
Автор Съобщение
boris_a
МнениеПуснато на: Нед Авг 25, 2024 11:42 am    Заглавие: Сваляне на арматурно табло/смяна на радиаторче Отговорете с цитат

возил се на SUZUKI

Здравейте на всички във форума! Не съм писал мнооого отдавна, т.е. над 10 години. Дори една тема имах с много гледания за цените на частите на балено вече гледам я няма Sad.. Но отново съм със старото сузуки, което незнам защо не можах да изхвърля и имам нужда от помощ!

Искам да си сменям радиаторчето за парното (а зима иде... а дано),защото се пукна една зима. Майсторът го остави с вода вместо антифриз и така купето се напълни с мазната течност.. Моля ви, ако знаете някакви менюъли, ютуб видеа или нещо друго, например стъпка по стъпка как се сваля арматурно табло да ми пишете. Доста работа е май, но може би ще намеря време. Доколкото знам няма начин да се смени това нещо от предната страна без да се демонтира таблото.

Колата е балено 1,8 1997г. 121 кс, комби (от уважаемият съфорумник и приятел - orliio, който ако напише също нещо тук, ще се радвам!)
Благодаря на всички, които ще се отзоват на тази молба!
Alxx
МнениеПуснато на: Нед Авг 25, 2024 3:37 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

истински фен на SUZUKI

Местожителство: София

https://www.youtube.com/watch?v=CQTxAHsLYYY&pp=ygUlc3V6dWtpIGJhbGVubyBoZWF0ZXIgY29yZSByZXBsYWNlbWVudA%3D%3D
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
boris_a
МнениеПуснато на: Нед Авг 25, 2024 8:57 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

возил се на SUZUKI

Alxx написа:
https://www.youtube.com/watch?v=CQTxAHsLYYY&pp=ygUlc3V6dWtpIGJhbGVubyBoZWF0ZXIgY29yZSByZXBsYWNlbWVudA%3D%3D

Благодаря! Не е същия модел и не се вижда алгоритъма на сваляне на таблото, но все пак придобих някаква представа.
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема  Напишете отговор Страница 1 от 1

Идете на:  

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Vegan Recipes & Travel Adventures | Веган Рецепти | Счетоводни услуги Чакърски и Синове | The Guitar Junky | Immigration Solutions Singapore | SleepMatters | CuppaBean | My Cosy Retreat

DAJ Glass (1.0.8) by Dustin Baccetti