|
|
|
Сваляне на арматурно табло/смяна на радиаторче |
« Предишната тема :: Следващата тема » |
Автор |
Съобщение
|
boris_a |
Пуснато на: Нед Авг 25, 2024 11:42 am Заглавие: Сваляне на арматурно табло/смяна на радиаторче |
|
|
возил се на SUZUKI
|
Здравейте на всички във форума! Не съм писал мнооого отдавна, т.е. над 10 години. Дори една тема имах с много гледания за цените на частите на балено вече гледам я няма .. Но отново съм със старото сузуки, което незнам защо не можах да изхвърля и имам нужда от помощ!
Искам да си сменям радиаторчето за парното (а зима иде... а дано),защото се пукна една зима. Майсторът го остави с вода вместо антифриз и така купето се напълни с мазната течност.. Моля ви, ако знаете някакви менюъли, ютуб видеа или нещо друго, например стъпка по стъпка как се сваля арматурно табло да ми пишете. Доста работа е май, но може би ще намеря време. Доколкото знам няма начин да се смени това нещо от предната страна без да се демонтира таблото.
Колата е балено 1,8 1997г. 121 кс, комби (от уважаемият съфорумник и приятел - orliio, който ако напише също нещо тук, ще се радвам!)
Благодаря на всички, които ще се отзоват на тази молба! _________________ сузуки балено 1,8 1997 г. 121 кс, комби |
|
Върнете се в началото |
|
|
Alxx |
Пуснато на: Нед Авг 25, 2024 3:37 pm Заглавие: |
|
|
истински фен на SUZUKI
|
|
Върнете се в началото |
|
|
boris_a |
Пуснато на: Нед Авг 25, 2024 8:57 pm Заглавие: |
|
|
возил се на SUZUKI
|
Alxx написа: |
https://www.youtube.com/watch?v=CQTxAHsLYYY&pp=ygUlc3V6dWtpIGJhbGVubyBoZWF0ZXIgY29yZSByZXBsYWNlbWVudA%3D%3D |
Благодаря! Не е същия модел и не се вижда алгоритъма на сваляне на таблото, но все пак придобих някаква представа. _________________ сузуки балено 1,8 1997 г. 121 кс, комби |
|
Върнете се в началото |
|
|
|
|
|
|
Страница 1 от 1 |
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|
|