|
 |
|
Появяване на жълтата светлина приличаща на ,,w'' или кардиог |
« Предишната тема :: Следващата тема » |
Автор |
Съобщение
|
Мустафа89 |
Пуснато на: Сря Яну 13, 2021 12:18 am Заглавие: Появяване на жълтата светлина приличаща на ,,w'' или кардиог |
|
|
|
Здравейте банда. От скоро ми си появи на таблото жълта светлина приличаща на кадиаграма. Проверих темите във форума, но колегите със същия проблем не са споделили какво означава тази светлина и какво е решението. Ще съм благодарен, ако някой сподели. Забравих да спомена колата ми е Сузуки Гранд Витара 2006 1.9 DDIS. Благодаря предварително и успех на всички. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Redji |
Пуснато на: Сря Яну 13, 2021 10:08 am Заглавие: |
|
|
возил се на SUZUKI
|
Тази зигзагова предупредителна лампичка се включва, когато има проблем с инжекционната система на Suzuki Vitara. Може да има и забележима загуба на работата на двигателя, когато двигателят влезе в „режим на накуцване“. За да откриете неизправност, ще ви е необходимо диагностично оборудване, но нещата, които трябва да се проверят, са:
• Проверете дали горивният филтър е източен и чист.
• Проверете дали DPF изисква почистване.
• Неизправна / стара батерия с недостатъчно зареждане.
По чуждите форуми намерих, че често има вода във горивния филтър и след почистване се е оправяло. Успех! _________________ Сузуки Гранд Витара 2007 2.0 бензин |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Мустафа89 |
Пуснато на: Сря Яну 13, 2021 8:44 pm Заглавие: |
|
|
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
|
|
 |
|
Страница 1 от 1 |
|
Не Можете да пускате нови теми Не Можете да отговаряте на темите Не Можете да променяте съобщенията си Не Можете да изтривате съобщенията си Не Можете да гласувате в анкети
|
|
|
|