Клуб СУЗУКИ Форуми
Клуб СУЗУКИ
Въпроси/Отговори  Въпроси/Отговори   Търсене  Търсене   Потребители  Потребители   Потребителски групи  Потребителски групи
Регистрирайте се  ::  Вход Влезте, за да видите съобщенията си

Създайте нова тема  Напишете отговор
 Оптичен тунинг на SUZUKI SX4 S-Cross 2018 « Предишната тема :: Следващата тема » 
Автор Съобщение
edinTam
МнениеПуснато на: Чет Дек 27, 2018 5:07 pm    Заглавие: Оптичен тунинг на SUZUKI SX4 S-Cross 2018 Отговорете с цитат

На немски е, но мисля, че дори и без да се разбира всичко от всеки, нещата се правят доста ясно и разбрано.
Все пак, ако на някой не му е ясно нещо от видеото да каже да му го преведа!
https://www.youtube.com/watch?v=CrNDov0P0ZE
Ако някой има други идеи за тунинг, сайтове, видеота нека да се включи с предложения!
Мисля, че SUZUKI SX4 S-Cross 2018 има доста още неща, които могат да се пипнат, за да стане още по-привлекателна. Не сега, че не е, но все пак си падам по подобренията без да стигаме до кичозност и цигания, тип пернишки тунинг на Гоуф. Обичам стилните неща.
Има и много за ЧИП тунинг да се прави, но аз не съм фен особено по него. Все пак да се знае, че с един ЧИП и кончетата могат да скочат с около 40 без проблеми.
Който го интересува
https://www.cpa-chiptuning.de/chiptuning-Suzuki-SX4-S-Cross-1-4-Boosterjet/motortuning_3874.htm
С малко още пипване около 200 к.с. без грижи могат да се постигнат!
На този етап обаче, все още нямам намерение да се занимавам. Оптичният тунинг ми стига за сега...
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема  Напишете отговор Страница 1 от 1

Идете на:  

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Vegan Recipes & Travel Adventures | Веган Рецепти | Счетоводни услуги Чакърски и Синове | The Guitar Junky | Immigration Solutions Singapore | SleepMatters | CuppaBean | My Cosy Retreat

DAJ Glass (1.0.8) by Dustin Baccetti