Автор |
Съобщение
|
kalata |
Пуснато на: Пет Май 30, 2008 12:17 pm Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
escudo написа: |
няма проблем,само ако знаех кой го ъпдейтва |
escudo написа: |
доколкото разбрах цената му варира от 19 до 23000 с ддс,в зависимост от оборудването,но това инфо не е 100% сигурно |
Аз пък дочух и за по-високи нива, ама дори и 19к е много според мен. Може пък на мацките да им хареса и да пожъне успех в продажбите. _________________ Suzuki Swift, червен естествено... wanna play? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
swift_sport |
Пуснато на: Пон Юни 02, 2008 10:18 am Заглавие: |
|
|
притежава SUZUKI
|
Splash дели единствено платформата с Swift.Иначе е изцяло нов автомобил. Както интериор , така и екстериор. МОторите са нови, бензиновите са с най-малко вредни емисии в класа си. Също така всегмента който е, Splash е най-широка, висока и дълга, от 1.2л 86 к.с.
също е най-доброто постижение (благодарение на високата степен на сгъстяване ).
А за Agila, Опелчето е 100% Splash с изключение на предната броня и малка разлика в задната.Тва сигурно е така защото Опелът се прави изцяло в завода на Suzuki в Унгария. Поредно доказателство за тва е и факта , че се предлагат в еднакви цветове. Концепцията за Splash също е на Suzuki, а не на Опел.
Като цяло . моето мнение за Splash е доста добро. Колата е доста просторна и добре седи на пътя, скоростният лост е на много удобно място. Винаги има по-хубава и по-бърз кола, но и по-скъпа.[/b] |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Senzi |
Пуснато на: Сря Юни 11, 2008 4:03 pm Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
Регистриран на: 28 Окт 2007 Мнения: 866 Местожителство: София, Swift със странен цвят
|
Поогледах го доколкото имах време и по още нещо прилича на суифта - слаба шумоизолация и кънтящи лекички врати. Но все пак нещо ме привлича с набиващия се на очи ОГРОМЕН и БЯЛ скоростомер почти с размерите на волана Оборотомера е отгоре на таблото - една малка кръгла джиджавка, а всичко останало е невидимо-цифровизирано.
Като цяло - доста хубава количка. И никак, ама съвсем никак не е малка. _________________ Синьозелен дракон - обичам я гадинката, ей...
Малката кола се събира и на малко и на много, а комбито само на много
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Redjy |
Пуснато на: Пон Юни 16, 2008 6:27 pm Заглавие: |
|
|
 кара с кеф SUZUKI
Регистриран на: 08 Сеп 2007 Мнения: 158 Местожителство: Sofia, Bulgaria
|
Аз днес карах такава повече от 20 км из София. Колата е добра
това което мога да кажя позитивно
Добре се държи на пътя, има мошност с климатик
Стабилна е.
Габаритите се хващат много лесно
Маневрира добре.
Негативно
Вози по твърдо от SWIFTa
Скоростите влизат доста твърдо
Това са първи впечатления !
Цената е малко по висока от това което предлага колата поне за мен !  _________________ It's not the ride, it's the rider  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Senzi |
Пуснато на: Пон Юни 16, 2008 10:31 pm Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
Регистриран на: 28 Окт 2007 Мнения: 866 Местожителство: София, Swift със странен цвят
|
То габарити няма че да ги хванеш, и маневрирането просто няма как да не става
Да не е имало тест-драйв нещо? _________________ Синьозелен дракон - обичам я гадинката, ей...
Малката кола се събира и на малко и на много, а комбито само на много
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|