Автор |
Съобщение
|
KDK |
Пуснато на: Съб Авг 19, 2017 9:26 pm Заглавие: Багажник за велосипеди |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
СПЕШНО търся да купя багажник за 3 велосипеда за резервната гума на джип на сносна цена (до 100лв.) или да наема за 10 дни (5 - 6 лв. на ден). Може и багажник за комби, но МОЛЯ той да има релси където стъпват гумите на колелата. Начална дата на пътуването 27.08.2017г. Багажник за покрив и теглич не е актуален!  _________________ Grand Vitara 1.9 DDIS 10.2005 Way of Life!!!
Кефа цена няма!!!
И с Balenoto беше така!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KDK |
Пуснато на: Нед Авг 20, 2017 10:12 pm Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
 _________________ Grand Vitara 1.9 DDIS 10.2005 Way of Life!!!
Кефа цена няма!!!
|
Върнете се в началото |
|
 |
rich007 |
Пуснато на: Пет Авг 25, 2017 12:40 pm Заглавие: |
|
|
 возил се на SUZUKI
|
Здравей колега,
аз също съм се инересувал за багажник за колело, но в магазин за багажници ми казаха, че няма такъв багажник за резервната гума, защото гумата е в кутия и няма как да се захване багажника за кутията.
Варианта е или за теглич или за покрива?! _________________ Suzuki Grand Vitara - 2.0L - 2008 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KDK |
Пуснато на: Пет Авг 25, 2017 2:30 pm Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
Кутията се маха и гумата се захваща направо за носача Задната част на кутията се държи на две болчета за кръстата отверка  _________________ Grand Vitara 1.9 DDIS 10.2005 Way of Life!!!
Кефа цена няма!!!
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalata |
Пуснато на: Пет Авг 25, 2017 2:32 pm Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
Краси, ти отзад с пластмасова кутия ли си или с "гола" гума:
Искаш да монтираш багажника върху гумата ли? Има такива, но са доста скъпи, а и късно си тръгнал да търсиш
Ако махнеш гумата така ли изглеждаш отзад:
Има ли вариант да приспособиш по-обикновена стойка (някоя евтинка и употребявана например) към тези четири отвора, пък резервната гума този път да е в багажника? _________________ Suzuki Swift, червен естествено... wanna play? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KDK |
Пуснато на: Пет Авг 25, 2017 8:49 pm Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
Имам кутия, но може да я махна и съм я махал Отдолу е носача на гумата но той се държи на 4 болта и също се маха. Търся багажник от около месец, появяват се много но за 2 колелета а и търсех с релси за да могат да стъпват гумите на велосипедите вътре и да се отваря вратата заедно с колелетата. Намерих багажник за гумата поставян на Хонда СРВ много добър, обадих се веднага, но беше продаден предния ден. Това не ме обезсърчи и продължих да търся, но без резултат Отказах се на 24.08., защото нямаше технологично време да дойде до София от другия край на България евентуално. От София не излиза нищо  _________________ Grand Vitara 1.9 DDIS 10.2005 Way of Life!!!
Кефа цена няма!!!
|
Върнете се в началото |
|
 |
GrandVitarist |
Пуснато на: Пон Окт 02, 2017 11:18 am Заглавие: |
|
|
возил се на SUZUKI
|
Не е красиво,но вързвам трите велосипеда директно за гумата с по два яки колана и си свиркам.За къси разстояния няма проблем,за дълги трябва да се преглеждат коланите. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KDK |
Пуснато на: Нед Окт 22, 2017 11:51 am Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
Благодаря колега На моята GV гумата е много близо до купето и ако вържа колелетата направо за нея(не че не съм го мислел) ще се сдобия с куп драскотини и др. нарушения по боята и целостта на купето. Сега съм поръчал стойка която се захваща за болтовете на резервното колело, задържа 3 велосипеда и вратата се отваря с колелетата без да пречи като натоварва и двете панти  _________________ Grand Vitara 1.9 DDIS 10.2005 Way of Life!!!
Кефа цена няма!!!
|
Върнете се в началото |
|
 |
|