Автор |
Съобщение
|
iveshko |
Пуснато на: Пон Юни 03, 2013 5:05 pm Заглавие: |
|
|
 кара с кеф SUZUKI
|
Споко колега....не се нервираи....нищо че пак не си в час...Bridgestone се правят на много места не само в Румъния....моите сам ги купувал от Гърция и на тях пише: made in Germany ... бих ти пуснал снимка да видиш,но сега са на хотел при гумаджията ....Всеки сам избира с какви гуми да кара,според възможностите си...Поздрави.... _________________ SX4 S Cross 1.4 Boosterjet 6AT All Grip Sphere Blue Pearl Metalic |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sav108 |
Пуснато на: Пет Яну 15, 2016 4:32 pm Заглавие: |
|
|
 притежава SUZUKI
|
Здравейте, само да добавя за гумите Bridgestone. Явно не съм оцелила добри, защото децибелите са толкова силни и свистят така, че даже си мислех че има лагер за смяна.... чакам да се изхабят и повече няма да си купя тази марка. За летни си взех Dunlop висок клас и съм доволна. _________________ http://www.yoga108.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iveshko |
Пуснато на: Съб Яну 16, 2016 10:46 am Заглавие: |
|
|
 кара с кеф SUZUKI
|
[quote="sav108"]Здравейте, само да добавя за гумите Bridgestone. Явно не съм оцелила добри, защото децибелите са толкова силни и свистят така, че даже си мислех че има лагер за смяна.... чакам да се изхабят и повече няма да си купя тази марка. За летни си взех Dunlop висок клас и съм доволна.[/quo
Успя да ме разсмееш в неделя сутринта
Най-добре,това го напиши на Audi,тъй като те излизат от завода точно с такива гуми...да не говорим че са генерален спонсор на FIS..и 4 000 000 души ангажирани в ски индустрията по света карат само с Bridgestone... _________________ SX4 S Cross 1.4 Boosterjet 6AT All Grip Sphere Blue Pearl Metalic |
|
Върнете се в началото |
|
 |
sav108 |
Пуснато на: Съб Яну 16, 2016 12:20 pm Заглавие: |
|
|
 притежава SUZUKI
|
Младеж, пиша за личния си експириънс. Който има уши ще чуе... просто трябва да се гледат и децибелите на гумите... _________________ http://www.yoga108.info |
|
Върнете се в началото |
|
 |
iveshko |
Пуснато на: Съб Яну 16, 2016 2:18 pm Заглавие: |
|
|
 кара с кеф SUZUKI
|
sav108 написа: |
Младеж, пиша за личния си експириънс. Който има уши ще чуе... просто трябва да се гледат и децибелите на гумите... |
Девойче,всички зимни гуми са шумни...като се поизносят стават още по-шумни....явно на твойте им е дошло времето за смяна с нови _________________ SX4 S Cross 1.4 Boosterjet 6AT All Grip Sphere Blue Pearl Metalic |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|