Автор |
Съобщение
|
Христо |
Пуснато на: Пет Май 29, 2009 2:29 pm Заглавие: |
|
|
 притежава SUZUKI
|
А би било добре да има конкуренция. Защото битката ще е и за след гаранционно обслужване. _________________ Христо; СУЗУКИ SX4; 1,6 GL; червен; Гранд Витара 2.0 JLXEL автоматик |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Христо |
Пуснато на: Пет Май 29, 2009 4:48 pm Заглавие: |
|
|
 притежава SUZUKI
|
Ескудо май беше... _________________ Христо; СУЗУКИ SX4; 1,6 GL; червен; Гранд Витара 2.0 JLXEL автоматик |
|
Върнете се в началото |
|
 |
витарист |
Пуснато на: Съб Яну 07, 2012 2:41 pm Заглавие: |
|
|
возил се на SUZUKI
|
Веднага ви пиша.Имам 2,5 в-6 бензин с газов инжекцион от 2003г.Много съм доволен от 3 години я карам.Изгоря ми един от клапаните-казаха ми,че се случвало на газовите коли.
Направиха я за 2 дни в сервиза на Пещерско шосе Пловдив до бензоностанцията на Лукойл-май се казва Мотул сервиз.Смениха ми всички клапани на единия ред,гарнитури,глава и т.н. за 500лв което е добре според мене.
Други проблеми не съм имал.
Сервиз за газ-до новата сграда на Пловдивски университет -последния сервиз Пешо и Наско.На два пъти ходя за дребни неща-единия път ми взеха 5 лв,а другия път 0лв.Такова нещо не съм чувал другаде,а не съм прокурор или кмет,а обикновен човек.
Другия добър майстор е Иван -има сервиз до гробищата в складовете на Ви К.За всички места гарантирам и ако сте от Пловдив не си губете времето и парите другаде.
И както пише един друг член на клуба-"Щом е за родината,газ до ламарината. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
витарист |
Пуснато на: Съб Яну 07, 2012 2:49 pm Заглавие: |
|
|
возил се на SUZUKI
|
Аз съм юрист,но се занимавам главно с наказателно право и конкретно с катастрофи.Ако някой недайбоже пострада да се обади на 0888709954 ще му помогна каквото мога.Димитър. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Marketing SUZUKI |
Пуснато на: Пет Юли 18, 2014 3:02 pm Заглавие: |
|
|
 возил се на SUZUKI
|
SUZUKI фенове, здравейте!
Може би някои от Вас вече са ме "засичали" във форума и знаят, че съм Маркетинг експерт във фирма МИРКАТ ООД - официален вносител на SUZUKI за България.
Тази тема ми е много интересна, защото ние в момента разработваме програма за лоялност към нашите фенове и потребители и ще ми е полезно да работим заедно в тази посока.
Ще помоля да определите няколко човека от форума, с които да започнем да си общуваме по-интензивно и в крайна сметка да действаме.
Може да ми пишете на е-мейл: marketing@suzuki.bg
Поздрави,
Валентина
Marketing SUZUKI _________________ SUZUKI Way of Life! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
tuzarya |
Пуснато на: Съб Юли 19, 2014 1:09 pm Заглавие: |
|
|
 возил се на SUZUKI
|
Подккепям те!  _________________ Suzuki SX4 - 1,9 DDiS, 120 кс, 4X4 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KDK |
Пуснато на: Съб Юли 19, 2014 5:36 pm Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
Ще се опитам да се свържа с маркетинг - отдела т.е. с Вас  _________________ Grand Vitara 1.9 DDIS 10.2005 Way of Life!!!
Кефа цена няма!!!
И с Balenoto беше така!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Marketing SUZUKI |
Пуснато на: Сря Юли 23, 2014 9:04 am Заглавие: |
|
|
 возил се на SUZUKI
|
Супер! Ще чакам да ми пишете имейл и да уточним първо някои важни основи, а после ще се радвам и да се видим за една работан среща по темата.
Поздрави,
Marketing SUZUKI _________________ SUZUKI Way of Life! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jorob1996 |
Пуснато на: Нед Ное 09, 2014 12:07 am Заглавие: |
|
|
 кара с кеф SUZUKI
Регистриран на: 15 Авг 2012 Мнения: 100 Местожителство: гр. София, България
|
Успех. Дано успеете в своето начинание. Стискам палци да се получи, за да покажем и ние на немските автомобилни фенове, че японското е велико.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|