Автор |
Съобщение
|
kalata |
Пуснато на: Сря Юни 26, 2013 10:41 am Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
Браво Миро!
Истински фен на марката.
Безаварийно летене с осичката ти пожелавам. _________________ Suzuki Swift, червен естествено... wanna play? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kamen666 |
Пуснато на: Чет Сеп 05, 2013 1:53 pm Заглавие: |
|
|
 притежава SUZUKI
|
Привет и от мен
Камен от Варна
От скоро джъткам с Ignis 2003 1.3 16
Засега нямам грижи,мъча се да намеря едното плафонче за осветление на номера  _________________ Suzuki Grand Vitara - 2.0 AWD - 2007
Suzuki Ignis - 1.3 16V 4WD - 2003
Kawasaki Ninja - 2006 - The Fastest
Honda PCX150 - 2015 - The most economical  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalata |
Пуснато на: Пет Сеп 13, 2013 10:35 am Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
Привет Камен и добре дошъл.
Хиляди безаварийни километри ти желая. _________________ Suzuki Swift, червен естествено... wanna play? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Kamen666 |
Пуснато на: Нед Сеп 15, 2013 1:42 pm Заглавие: |
|
|
 притежава SUZUKI
|
kalata написа: |
Привет Камен и добре дошъл.
Хиляди безаварийни километри ти желая. |
Благодаря колега !
И сега малко ъпдейт
Игниса ми идва мъничък и го дадох на бащата
А аз от вчера съм горд собственик на Гранд Витара 2007,купувана чисто нова от БГ
,взех я от първия собственик и вече и навъртях 300 км.
Смея да твърдя,че съм доволен
От върл фен на италянски автомобилчета в продължение на 9 години сега вече съм яко в японската секта
Скоро снимки  _________________ Suzuki Grand Vitara - 2.0 AWD - 2007
Suzuki Ignis - 1.3 16V 4WD - 2003
Kawasaki Ninja - 2006 - The Fastest
Honda PCX150 - 2015 - The most economical  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miskapriz1 |
Пуснато на: Нед Сеп 29, 2013 8:54 am Заглавие: Помощ! |
|
|
возил се на SUZUKI
|
Съвсем скоро се регистрирах, преди часове, но не мога да се ориентирам къде, какво и как се пише Написах едно есе, за да се представя и да кажа ЗДРАВЕЙТЕ!, но се оказа, че е станало нова тема, със заглавие "Добро утро" ) Някой ще ме види ли там и ще помогне ли, като ми обясни как да поместя мое съобщение във вече създадена тема? Благодаря!  _________________ Казват, че правилният човек все някога ще дойде. Мисля, че моят го е блъснал влак. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miskapriz1 |
Пуснато на: Нед Сеп 29, 2013 8:56 am Заглавие: О!!! |
|
|
возил се на SUZUKI
|
Изненада и за мен, но вече ми е ясно как става добавянето на съобщение в дадена тема ) И сега, на правилното място, да ви се представя както трябва:
Казвам се Грети, собственик съм на фантастично уникално неповторимо червено Сузуки Джимни 2010-та! Абсолютно нищо не разбирам от коли, не бях шофьор, но съм със страхотен късмет в живота и съдбата ми поднесе това червено бижу. Без да имам каквато и да е представа за случващото се, преди близо 3 години изтеглиха моя талон в играта ЕДИН НА МИЛИОН (справка - в нет-а!) и точно 3 дни след това бях собственик на колата. Няма такова шокиращо и вълнуващо събитие, дълго време не може да се повярва, но е факт, и от сърце пожелавам на всеки да се случи и да го изпита!
Разбирам от всичко, единствено имам съпротива към шофирането. Колите ги различавам само по цвят, типично по блондински Wink (с изключение на онези с мерника), затова последваха две и половина изключително мъчителни години в учене да ставам шофьор. Е, вече шофирам сама, верно - само по определени маршрути, но сама и то все по-добре! Колата е уникална, влюбена съм в нея, това е единственото нещо на този свят, което е само и единствено мое - тъй като е дарение. Джипът страшно много ми отива и напълно оправдава мотото си ИНТЕЛИГЕНТЕН В ГРАДА, ДИВ СРЕД ПРИРОДАТА Smile
Ужасно дълго стана писанието ми, но не мога да не се похваля, извинете Smile Желая всичко най-добро и красиво, и се надявам на помощ, когато имам нужда! _________________ Казват, че правилният човек все някога ще дойде. Мисля, че моят го е блъснал влак. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalata |
Пуснато на: Нед Окт 06, 2013 10:14 pm Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
Здравей Грети и добре дошла сред нас.
Хиляди безаварийни километри ти желая с червеното бижу. Ела на следващата среща да ни го покажеш. _________________ Suzuki Swift, червен естествено... wanna play? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miskapriz1 |
Пуснато на: Нед Окт 06, 2013 10:28 pm Заглавие: :) |
|
|
возил се на SUZUKI
|
Благодаря! Къде са тези срещи? _________________ Казват, че правилният човек все някога ще дойде. Мисля, че моят го е блъснал влак. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
gogata1982 |
Пуснато на: Сря Ное 20, 2013 10:16 pm Заглавие: Здра на всички |
|
|
|
Поздрави от един нов член на клуба . Казвам се Георги Димитров ( нямам мавзолей ) от град София и от днес съм много горд собственик на Сузуки Суйфт GTI ! Колата е 1,3 - 101 кс и съм многоооо доволен от първите си 200 км с нея Ще следя форума за новости около малкия самолет ! Това е колата ( снимките са от обявата скоро ще е с друг номер )
http://gogata1982.snimka.bg/automobiles/audi-coupe.715328.32051439
Благодаря  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miskapriz1 |
Пуснато на: Чет Ное 21, 2013 7:06 am Заглавие: |
|
|
возил се на SUZUKI
|
Добре дошъл Безаварийни километри, здраве и настроение![/quote][/list] _________________ Казват, че правилният човек все някога ще дойде. Мисля, че моят го е блъснал влак. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
jungleraver |
Пуснато на: Сря Яну 15, 2014 7:46 pm Заглавие: Re: Здра на всички |
|
|
возил се на SUZUKI
|
gogata1982 написа: |
Поздрави от един нов член на клуба . Казвам се Георги Димитров ( нямам мавзолей ) от град София и от днес съм много горд собственик на Сузуки Суйфт GTI ! Колата е 1,3 - 101 кс и съм многоооо доволен от първите си 200 км с нея Ще следя форума за новости около малкия самолет ! Това е колата ( снимките са от обявата скоро ще е с друг номер )
Благодаря  |
Здравейте на всички, казвам се Марио и от десетина дни горепосочения екземпляр е мой Ще се старая да снимам, като правя нещо, за да сме си полезни взаимно, защото колкото и запазена да е сузи, все пак е на 20 и има къде да се пипне
Засега ме слуша много, ама и аз я глезя редовно. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
fireman-pk |
Пуснато на: Сря Яну 15, 2014 8:00 pm Заглавие: |
|
|
 возил се на SUZUKI
|
Здравей Марио. Честита нова придобивка, с кеф и здраве да си я караш! Дълго и безаварийно да ти служи колцата.  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
miskapriz1 |
Пуснато на: Сря Яну 15, 2014 10:16 pm Заглавие: Re: Здра на всички |
|
|
возил се на SUZUKI
|
jungleraver написа: |
gogata1982 написа: |
Благодаря  |
Здравейте на всички, казвам се Марио и от десетина дни горепосочения екземпляр е мой Ще се старая да снимам, като правя нещо, за да сме си полезни взаимно, защото колкото и запазена да е сузи, все пак е на 20 и има къде да се пипне
Засега ме слуша много, ама и аз я глезя редовно. |
Честито, Марио! Да се слушате и глезите дълго и с кеф!  _________________ Казват, че правилният човек все някога ще дойде. Мисля, че моят го е блъснал влак. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
darklord964 |
Пуснато на: Сря Фев 19, 2014 10:09 pm Заглавие: |
|
|

|
Здравейте и от мен Казвам се Боян, от София съм и съвсем скоро (надявам се) ще разхождам едно Swift-че 1.3GS. Надявам се с ваша помощ да разрешавам евентуални бъдещи проблеми, както и да си споделяме полезна информация относно марката (и модела). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
KDK |
Пуснато на: Пет Юли 18, 2014 8:21 am Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
Я да запиша и една GV 1.9 DDIS 10.2005  _________________ Grand Vitara 1.9 DDIS 10.2005 Way of Life!!!
Кефа цена няма!!!
И с Balenoto беше така!!! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|