Автор |
Съобщение
|
kalata |
Пуснато на: Пет Мар 14, 2008 2:10 pm Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
хари написа: |
Хора, къде сте? За 15.03.08 нищо не се чува. Повече активност и без делба София, Провинция. Днес в София, утре и в други градове. Хайде да видиме и момичета с розави часовничета и други цветове! Хора пишете за събота! |
Тук сме си... а утре сме на уговореното място... аз и моя фъстък
За съжаление няма да имаш възможност да видиш на живо розовото бубуто на Bubuto... което аз имах щастието да разгледам в подробности, както и да си поприказвам с готината му собственичка...
Но на някоя следваща среща предполагам ще се появи... или пък ние ще прескочим до морето... да се срещнем с морския клуб...
Хайде ще се видим утре да ви налепя със стикери... _________________ Suzuki Swift, червен естествено... wanna play? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Bubuto |
Пуснато на: Пет Мар 14, 2008 2:14 pm Заглавие: |
|
|
 обожава SUZUKI
|
kalata написа: |
За съжаление няма да имаш възможност да видиш на живо розовото бубуто на Bubuto... което аз имах щастието да разгледам в подробности, както и да си поприказвам с готината му собственичка...
|
Мерси мерси...симпатиите ни са взаимни
Ще чакам и аз за стикерче....и ще черпя  _________________ PINK ARROW DRIVER |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Elbinka |
Пуснато на: Пет Мар 14, 2008 2:30 pm Заглавие: |
|
|
возил се на SUZUKI
|
Ами то като ще е маниащина да е!!! Защо не си поръчаме някъде всички да ни изработят тениски, шапки, химикалки, някакви оригинални джунджории, а да и за какви стикерчета става въпрос?  _________________ Wanna Play ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalata |
Пуснато на: Пет Мар 14, 2008 2:52 pm Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
Elbinka написа: |
Ами то като ще е маниащина да е!!! Защо не си поръчаме някъде всички да ни изработят тениски, шапки, химикалки, някакви оригинални джунджории, а да и за какви стикерчета става въпрос?  |
Мила Елбинка явно не си разгледала още всички теми... иначе щеше да знаеш... утре ще пусна снимки след срещата и ще видиш... _________________ Suzuki Swift, червен естествено... wanna play? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Elbinka |
Пуснато на: Пет Мар 14, 2008 7:30 pm Заглавие: |
|
|
возил се на SUZUKI
|
Kala, ако е за тениските ЗНАМ! Ами обяснете любезно на заблудената Elbinka как точно да си поръча подобни неща! Благодаря, предварително!  _________________ Wanna Play ! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalata |
Пуснато на: Пет Мар 14, 2008 10:08 pm Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
Elbinka написа: |
Kala, ако е за тениските ЗНАМ! Ами обяснете любезно на заблудената Elbinka как точно да си поръча подобни неща! Благодаря, предварително!  |
Мила ми Елбинка... не става въпрос за тениски... ей за тая тема става въпрос: http://suzukibg.com/fsuzuki-366-0-asc-0.html
А за тениски ще питаш mironski - неговия син е с официална тениска на клуба  _________________ Suzuki Swift, червен естествено... wanna play?
Последната промяна е направена от kalata на Пет Дек 19, 2008 3:51 pm; мнението е било променяно общо 1 път |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Senzi |
Пуснато на: Съб Мар 15, 2008 12:44 pm Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
Регистриран на: 28 Окт 2007 Мнения: 866 Местожителство: София, Swift със странен цвят
|
А сегааа... може и да се изгубя докато търся въпросната зала, така че не пускайте съобщение за изчезнал човек  _________________ Синьозелен дракон - обичам я гадинката, ей...
Малката кола се събира и на малко и на много, а комбито само на много
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki_funky |
Пуснато на: Съб Мар 15, 2008 5:59 pm Заглавие: |
|
|
 притежава SUZUKI
|
Срещата мина. Имам малко снимки за показване. Кажете как да стане така, че да ги видят всички.
поздрави
ники
P.S. Снимките са около 55 mbytes. в оригиналния си размер |
|
Върнете се в началото |
|
 |
xligon |
Пуснато на: Съб Мар 15, 2008 7:13 pm Заглавие: |
|
|
 Site Admin
|
niki_funky написа: |
Срещата мина. Имам малко снимки за показване. Кажете как да стане така, че да ги видят всички.
поздрави
ники
P.S. Снимките са около 55 mbytes. в оригиналния си размер |
прати ми ги на ligon*abv.bg, аз ще ги кача някъде |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalata |
Пуснато на: Съб Мар 15, 2008 7:36 pm Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
Привет и от мен.
Срещата мина чудесно - преди малко се прибрах.
Запознах се с чудесни хора, поприказвахме си за коли и други работи, времето беше прекрасно, с две думи - изкарахме си страхотно.
Преброихме се шест (+2) фенове на сузуки - Senzi, xligon, хари, redjy, моя милост и niki_funky, заедно със съпругата и бебенцето си.
Като сузукита се отбелязаха 5 суифта и още един, но пораснал и превъплътил се в кашкай
Няколко снимки ще кача малко по-късно, а останалите ще ги видите скоро в picasa-та на redjy
поздрави _________________ Suzuki Swift, червен естествено... wanna play? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Senzi |
Пуснато на: Съб Мар 15, 2008 10:31 pm Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
Регистриран на: 28 Окт 2007 Мнения: 866 Местожителство: София, Swift със странен цвят
|
Всеки нов суифт като порасне става на кашкай Стария си остава суифт
А, да, видяхме и един черен красавец и му написахме покана за форума на "чистата" врата Така че очаквайте най-вероятно скорошно включване. _________________ Синьозелен дракон - обичам я гадинката, ей...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
niki_funky |
Пуснато на: Съб Мар 15, 2008 11:09 pm Заглавие: |
|
|
 притежава SUZUKI
|
|
Върнете се в началото |
|
 |
Senzi |
Пуснато на: Съб Мар 15, 2008 11:30 pm Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
Хе, много добре са станали. Черно, черно и черно Обаче имаше и още снимки, струва ми се.
Между другото моя номер и този на Калата ме накараха да се замисля... САМА и СААМ
Обичам да се гавря с номерата на хората, голям смях пада понякога. _________________ Синьозелен дракон - обичам я гадинката, ей...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
хари |
Пуснато на: Нед Мар 16, 2008 10:33 am Заглавие: |
|
|
возил се на SUZUKI
|
Срещата мина страхотно "ползотворно", последните си тръгнахме след четири часа, размяна на акъл, струвами се че всеки научи по нещо ново (аз най-много). Очаквайте и една култова снимка, извън добрите на http://picasaweb.google.com/niki.funky . Жалко, че BEA не можа да се събуди до 18.00.
Въпрос към SENZI - какво ти е мнението за номер СА КР (моля за гавро-разтълкуване). |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Senzi |
Пуснато на: Нед Мар 16, 2008 11:26 am Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
Sucker естествено  _________________ Синьозелен дракон - обичам я гадинката, ей...
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
|