Клуб СУЗУКИ Форуми
Клуб СУЗУКИ
Въпроси/Отговори  Въпроси/Отговори   Търсене  Търсене   Потребители  Потребители   Потребителски групи  Потребителски групи
Регистрирайте се  ::  Вход Влезте, за да видите съобщенията си

Създайте нова тема  Напишете отговор Иди на страница 1, 2, 3 ... 26, 27, 28  Следваща
 Добре дошли в клуба. Кажете едно "Здравей"... « Предишната тема :: Следващата тема » 
Автор Съобщение
Mihaela
МнениеПуснато на: Чет Авг 23, 2007 3:49 pm    Заглавие: Добре дошли в клуба. Кажете едно "Здравей"... Отговорете с цитат

Не виждам тема за "здравей, аз съм еди кой си и карам еди какво си сузуки", моля да ме извините, ако влизам с гръм и трясък.

След два дни ще съм собственик и щастлив водач на първата си кола. Сузуки Суифт, в тийнейджърска възраст Smile Надявам се да не ми прави пубертетски номера и във връзка с форума - надявам се да има кой да удари рамо на една дама, при питания свързани с автомобила.

Имам познати, които членуват във клуб на друга марка автомобили и си изкарват понякога по събори и т.н. Свучи почти реално Smile
Клубът е нов, значи ли това, че тепърва се формира подобна, как да кажа, общност?

Между другото, с 300 зора ви открих линка.. съвсем на късмет.
Ще сложа линк на моя сайт. Не вярвам някой да се противи, м?

Та, аз съм Михаела, ще карам Сузуки Суифт.
Ще го карам предимно в София.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
xligon
МнениеПуснато на: Чет Авг 23, 2007 4:18 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Site Admin

Здравей Mihaela,
ти май си първата жена в клуба Smile Надявам се всички да си изкарваме добре тук. Вече направих нов форум, където всеки да си каже здравей Cool
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Изпрати мейла
diavolo_m
МнениеПуснато на: Чет Авг 23, 2007 7:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

возил се на SUZUKI

Здравейте, отскоро карам Suzuki Baleno и се радвам, че намерих форум именно за тази недотолкова позната марка в България. Надявам се да межем взаймно да си помагаме и подкрепяме. Казвам се Кирил и съм от варна.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение
xligon
МнениеПуснато на: Чет Авг 23, 2007 8:51 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Site Admin

Може би няма да е лошо да се представим и дажем каква кола караме. Аз пропуснах да напиша, че се казвам Антон от София, карам новия SWIFT от ноември 2006 Smile
Върнете се в началото
Nino
МнениеПуснато на: Пет Авг 24, 2007 3:21 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

харесва SUZUKI

Местожителство: София

Здравейте и от мен! Very Happy Отскоро съм със SUZUKI SX-4, казвам се Слави.
Стар член съм и част от модераторския екип на Фиат форум България, където преди малко с удоволствие допълних темата за "българските автофоруми"! Mr. Green
http://www.fiat-bg.org/forum/viewtopic.php?p=92854#92854
Върнете се в началото
xligon
МнениеПуснато на: Пет Авг 24, 2007 3:41 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Site Admin

Аз забравих да напиша, че съм модератор на форума на Мазда Cool
Върнете се в началото
bucky
МнениеПуснато на: Вто Авг 28, 2007 4:02 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

харесва SUZUKI

Местожителство: In Central Perk

Привет и от мен. Първо се извинявам, че пиша в тема, на която няма отговор от месец. Живот и здраве на 15 септември и аз ще си имам едно Суифтче червено, 4х4. Наистина трудничко ви се открива форумчето, дано занапред има повече народ. Аз съм Цецо и с удовоствие ще влизам тук.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение Посетете сайта на потребителя
Чиличев
МнениеПуснато на: Вто Авг 28, 2007 7:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

притежава SUZUKI

Местожителство: гр.София

Привет на всички сузуки фенове. Тук ще споделя своето мнение от моето наблюдение върху сузуки суифт новичкото. Колицата е безупречна закара ни безпроблемно до морето и ни върна естествено, та отлично поведение на пътя, стабилност ,демараж ,скорост, комфорт и удоволствие от пътуването-140-160 по магистралата без проблеми, климатика си перка екстра, а аудиосистемата допълва удоволствието от пътуването, та навъртяхме 1300 километра. позицията ми е от положение пътник, защото водач е съпругата ми ,но тя каза че е много доволна. Тия дни ще я караме на първи сервизен преглед, та това е от мен поздрави на всички, притежатели и любители на марката сузуки.
Върнете се в началото
Вижте профила на потребителя Изпратете лично съобщение MSN Messenger
xligon
МнениеПуснато на: Вто Авг 28, 2007 10:19 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Site Admin

Зравей bucky,
май се събрахме доста със новия SWIFT Cool интересно ми е дали има разлика между 2WD и 4WD
Върнете се в началото
bucky
МнениеПуснато на: Сря Авг 29, 2007 7:22 am    Заглавие: Отговорете с цитат

харесва SUZUKI

Местожителство: In Central Perk

Надявам се да има. Зимата най-вероятно ще споделя как се държи на пътя при 4х4. Ако наистина е добро това е един голям плюс за колата.
Върнете се в началото
nik0la
МнениеПуснато на: Пет Авг 31, 2007 3:17 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Здравейте, надявам се и аз скоро да съм горд собственик на сузуки суифт Cool
Върнете се в началото
xligon
МнениеПуснато на: Пет Авг 31, 2007 3:20 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Site Admin

nik0la написа:
Здравейте, надявам се и аз скоро да съм горд собственик на сузуки суифт Cool

Здравей nik0la, добре дошъл във форума на Сузуки. Пожелавам ти колкото се може по-скоро да се сдобиеш със SWIF-та!
Върнете се в началото
swifty
МнениеПуснато на: Пет Авг 31, 2007 3:34 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Привет на всички и от мен Smile Карам вече цели 6 месеца SUZUKI SWIFT, 3 пъти ходих от София до морето и обратно - невероятна кола.
Върнете се в началото
pileto
МнениеПуснато на: Пет Авг 31, 2007 10:46 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

Как сте Smile много трудно ви намерих, аз съм Гери от София, притежавам Suzuki Jimny от около 9 месеца, но не го карам особено много. Според мен това е перфектното джипче за жена Razz
Върнете се в началото
Defender
МнениеПуснато на: Вто Сеп 04, 2007 2:24 pm    Заглавие: Отговорете с цитат

притежава SUZUKI

Привет и от мен на всички. Това ми е първото влизане в този форум и доколкото виждам е сравнително нов и затова досега не съм попадал на него. Казвам се Александър и от 2 седмици съм горд притежател на новата Гранд Витара. Това ми е първият японски автомобил (както и първият джип) така, че се надявам тук да намеря нужната ми информация ако ми трябва нещо. Ако някой пък от вас има въпроси относно мотоциклитете (тъй като съм мотористче Smile ) спокойно може да пита и ще се радвам да помогна. Също така се подвизавам и в мото форума Bikerz, така че може и там да ме намерите. Ника е същия Smile
Покажи мнения от преди:   
Създайте нова тема  Напишете отговор Иди на страница 1, 2, 3 ... 26, 27, 28  Следваща Страница 1 от 28

Идете на:  

Не Можете да пускате нови теми
Не Можете да отговаряте на темите
Не Можете да променяте съобщенията си
Не Можете да изтривате съобщенията си
Не Можете да гласувате в анкети

Vegan Recipes & Travel Adventures | Веган Рецепти | Счетоводни услуги Чакърски и Синове | The Guitar Junky | Immigration Solutions Singapore | SleepMatters | CuppaBean | My Cosy Retreat

DAJ Glass (1.0.8) by Dustin Baccetti