Автор |
Съобщение
|
Mihaela |
Пуснато на: Чет Авг 23, 2007 3:49 pm Заглавие: Добре дошли в клуба. Кажете едно "Здравей"... |
|
|
|
Не виждам тема за "здравей, аз съм еди кой си и карам еди какво си сузуки", моля да ме извините, ако влизам с гръм и трясък.
След два дни ще съм собственик и щастлив водач на първата си кола. Сузуки Суифт, в тийнейджърска възраст Надявам се да не ми прави пубертетски номера и във връзка с форума - надявам се да има кой да удари рамо на една дама, при питания свързани с автомобила.
Имам познати, които членуват във клуб на друга марка автомобили и си изкарват понякога по събори и т.н. Свучи почти реално
Клубът е нов, значи ли това, че тепърва се формира подобна, как да кажа, общност?
Между другото, с 300 зора ви открих линка.. съвсем на късмет.
Ще сложа линк на моя сайт. Не вярвам някой да се противи, м?
Та, аз съм Михаела, ще карам Сузуки Суифт.
Ще го карам предимно в София. |
|
Върнете се в началото |
|
|
xligon |
Пуснато на: Чет Авг 23, 2007 4:18 pm Заглавие: |
|
|
Site Admin
|
Здравей Mihaela,
ти май си първата жена в клуба Надявам се всички да си изкарваме добре тук. Вече направих нов форум, където всеки да си каже здравей |
|
Върнете се в началото |
|
|
diavolo_m |
Пуснато на: Чет Авг 23, 2007 7:17 pm Заглавие: |
|
|
возил се на SUZUKI
|
Здравейте, отскоро карам Suzuki Baleno и се радвам, че намерих форум именно за тази недотолкова позната марка в България. Надявам се да межем взаймно да си помагаме и подкрепяме. Казвам се Кирил и съм от варна. |
|
Върнете се в началото |
|
|
xligon |
Пуснато на: Чет Авг 23, 2007 8:51 pm Заглавие: |
|
|
Site Admin
|
Може би няма да е лошо да се представим и дажем каква кола караме. Аз пропуснах да напиша, че се казвам Антон от София, карам новия SWIFT от ноември 2006 |
|
Върнете се в началото |
|
|
Nino |
Пуснато на: Пет Авг 24, 2007 3:21 pm Заглавие: |
|
|
харесва SUZUKI
|
|
Върнете се в началото |
|
|
xligon |
Пуснато на: Пет Авг 24, 2007 3:41 pm Заглавие: |
|
|
Site Admin
|
Аз забравих да напиша, че съм модератор на форума на Мазда |
|
Върнете се в началото |
|
|
bucky |
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 4:02 pm Заглавие: |
|
|
харесва SUZUKI
Регистриран на: 28 Авг 2007 Мнения: 283 Местожителство: In Central Perk
|
Привет и от мен. Първо се извинявам, че пиша в тема, на която няма отговор от месец. Живот и здраве на 15 септември и аз ще си имам едно Суифтче червено, 4х4. Наистина трудничко ви се открива форумчето, дано занапред има повече народ. Аз съм Цецо и с удовоствие ще влизам тук. |
|
Върнете се в началото |
|
|
Чиличев |
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 7:17 pm Заглавие: |
|
|
притежава SUZUKI
|
Привет на всички сузуки фенове. Тук ще споделя своето мнение от моето наблюдение върху сузуки суифт новичкото. Колицата е безупречна закара ни безпроблемно до морето и ни върна естествено, та отлично поведение на пътя, стабилност ,демараж ,скорост, комфорт и удоволствие от пътуването-140-160 по магистралата без проблеми, климатика си перка екстра, а аудиосистемата допълва удоволствието от пътуването, та навъртяхме 1300 километра. позицията ми е от положение пътник, защото водач е съпругата ми ,но тя каза че е много доволна. Тия дни ще я караме на първи сервизен преглед, та това е от мен поздрави на всички, притежатели и любители на марката сузуки. |
|
Върнете се в началото |
|
|
xligon |
Пуснато на: Вто Авг 28, 2007 10:19 pm Заглавие: |
|
|
Site Admin
|
Зравей bucky,
май се събрахме доста със новия SWIFT интересно ми е дали има разлика между 2WD и 4WD |
|
Върнете се в началото |
|
|
bucky |
Пуснато на: Сря Авг 29, 2007 7:22 am Заглавие: |
|
|
харесва SUZUKI
Регистриран на: 28 Авг 2007 Мнения: 283 Местожителство: In Central Perk
|
Надявам се да има. Зимата най-вероятно ще споделя как се държи на пътя при 4х4. Ако наистина е добро това е един голям плюс за колата. |
|
Върнете се в началото |
|
|
nik0la |
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 3:17 pm Заглавие: |
|
|
|
Здравейте, надявам се и аз скоро да съм горд собственик на сузуки суифт |
|
Върнете се в началото |
|
|
xligon |
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 3:20 pm Заглавие: |
|
|
Site Admin
|
nik0la написа: |
Здравейте, надявам се и аз скоро да съм горд собственик на сузуки суифт |
Здравей nik0la, добре дошъл във форума на Сузуки. Пожелавам ти колкото се може по-скоро да се сдобиеш със SWIF-та! |
|
Върнете се в началото |
|
|
swifty |
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 3:34 pm Заглавие: |
|
|
|
Привет на всички и от мен Карам вече цели 6 месеца SUZUKI SWIFT, 3 пъти ходих от София до морето и обратно - невероятна кола. |
|
Върнете се в началото |
|
|
pileto |
Пуснато на: Пет Авг 31, 2007 10:46 pm Заглавие: |
|
|
|
Как сте много трудно ви намерих, аз съм Гери от София, притежавам Suzuki Jimny от около 9 месеца, но не го карам особено много. Според мен това е перфектното джипче за жена |
|
Върнете се в началото |
|
|
Defender |
Пуснато на: Вто Сеп 04, 2007 2:24 pm Заглавие: |
|
|
притежава SUZUKI
|
Привет и от мен на всички. Това ми е първото влизане в този форум и доколкото виждам е сравнително нов и затова досега не съм попадал на него. Казвам се Александър и от 2 седмици съм горд притежател на новата Гранд Витара. Това ми е първият японски автомобил (както и първият джип) така, че се надявам тук да намеря нужната ми информация ако ми трябва нещо. Ако някой пък от вас има въпроси относно мотоциклитете (тъй като съм мотористче ) спокойно може да пита и ще се радвам да помогна. Също така се подвизавам и в мото форума Bikerz, така че може и там да ме намерите. Ника е същия _________________ Fight proud my son, you're the Defender! |
|
Върнете се в началото |
|
|
|