Автор |
Съобщение
|
bobika |
Пуснато на: Сря Мар 18, 2009 7:53 pm Заглавие: |
|
|
 притежава SUZUKI
|
kalata написа: |
bobika - според мен не е рано... пък и ми се стори добра идея да направим тази среща малко по-различна... ако останеше преобуването чак за Април пък късничко става... може би е рано за смяна само ако си със спортна нископрофилна гума от твърд каучук... тогава е по-добре да се поизчака още мъничко... но ти не си от тези спортисти...
Все пак ти си преценяваш - само кажи да те броя ли за гуми или само за купона по-късно... купон, щото ти ще пускаш музиката  |
След днешния ден още ли мислиш, че не е рано
И все пак аз ще ги сменям по-нататък
Разбира се, че ще дойда за "купона"  _________________
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalata |
Пуснато на: Чет Мар 19, 2009 1:57 pm Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
Хей,
нали видя, че после отложих срещата с една седмица.
Пък да видим тогава какво ще бъде времето.
Айде да идва тая пролет и това слънце, че ми писна вече...
Искам вече ей така:  _________________ Suzuki Swift, червен естествено... wanna play? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Бате Здравко |
Пуснато на: Чет Мар 19, 2009 2:26 pm Заглавие: |
|
|
притежава SUZUKI
|
Здрасти Кала, би ли направил някои уточнения?
На 28 или на 29 ще бъде срещата и къде точно в Бистрица?
Ако можеш пусни координати  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalata |
Пуснато на: Чет Мар 19, 2009 2:29 pm Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
Здрасти бате Здравко,
оставил съм датата отворена - чакам колегите да се събудят от зимния сън и да се активизират малко...
Поне обичайните заподозрени да вземат да се включат...
Къде стеееееееее...  _________________ Suzuki Swift, червен естествено... wanna play? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
buba |
Пуснато на: Чет Мар 19, 2009 6:49 pm Заглавие: |
|
|
 возил се на SUZUKI
|
Айде пишете ме и мен. Ще дойда натоварена с 4 гуми за преобуване, че то тук в Пловдив вече си е пролет.
Само повече подробности за мястото и датата. Нещо много не познавам там района  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Бате Здравко |
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 4:42 pm Заглавие: |
|
|
притежава SUZUKI
|
Нямаш проблем, ще те заведем до Бистрица. Само да разберем мястото и датата......  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
PAFO |
Пуснато на: Пет Мар 20, 2009 6:14 pm Заглавие: |
|
|
 притежава SUZUKI
|
аз отдавна сам настроен вече за летния сезон сложих си 17ки те и колата сега е супер красива.Относно срещата ще се радвам да доида но според мен трябва програма това с преобуването ако ще е главна тема нещо не звучи интересно и забавно
мисля че зада се съберем повече трябва някои да се погрижи за някои неща от сорта на това с какво може всеки един от нас да бъде полезен и зада съм по точен предлагам всеки да подготви по нещо кои каде как какво е подобрил каде имаме отстъпки а и другото предлагам някои ако сме СУЗУКИ КЛУБ да е така да направи лепенки не много голями не малки така,че които е в клуба да се знае! |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Xpl0d |
Пуснато на: Съб Мар 21, 2009 11:48 am Заглавие: |
|
|
 обожава SUZUKI
|
колеги бих се раздвал да присъствам но след като останах без книжка ще пропусна , а и само аз ли съм от врачанско бе няма ли някои друг от северозападна българия  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalata |
Пуснато на: Нед Мар 22, 2009 11:56 am Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
PAFO написа: |
...Относно срещата ще се радвам да доида но според мен трябва програма това с преобуването ако ще е главна тема нещо не звучи интересно и забавно... |
Приятелю PAFO, не се притеснявай за програмата - този, който пусна темата ще има грижата...
Темата е важна, за да стои най-отгоре и да ви напомня, че наближава среща и е добре да проявите малко повече активност...
...мисля че зада се съберем повече трябва някои да се погрижи за някои неща от сорта на това с какво може всеки един от нас да бъде полезен и зада съм по точен предлагам всеки да подготви по нещо кои каде как какво е подобрил каде имаме отстъпки... |
Ако искаш да си полезен просто пиши малко по-често във форума... покажи ни твоя автомобил... разкажи какво още си подобрил... откъде пазаруваш... всички тук се стремим да си помагаме - дали със съвет или с полезна информация...
...а и другото предлагам някои ако сме СУЗУКИ КЛУБ да е така да направи лепенки не много голями не малки така,че които е в клуба да се знае! |
Понеже не пишеш във форума се надявах поне да четеш... клубен стикер има... който е дошъл на някоя среща се е сдобил с такъв стикер... _________________ Suzuki Swift, червен естествено... wanna play? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kompirovski |
Пуснато на: Нед Мар 22, 2009 10:03 pm Заглавие: |
|
|
 може да ремонтира SUZUKI
|
Бройте ме и мен за срещата, стига да не изскочи нещо непредвидено!
Гумите няма да ги сменям засега, че летните дето ги имам са абсолютни галоши (че са и 3 различни вида) и тъй като засега бюджет за нови гуми няма, преобуването се отлага. В тази връзка някой има ли опит с евтините летни гуми от сорта на Sava, Barum, Debica?
Но с удоволствие ще дойда да се запознаем и да позяпам новите Суифтове
Че съм и мераклия за стикерче и ако може направо поръчвам сега едно. _________________ Тежко е да си говедо, а е скучно да си умен. |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Senzi |
Пуснато на: Нед Мар 22, 2009 10:57 pm Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
Регистриран на: 28 Окт 2007 Мнения: 866 Местожителство: София, Swift със странен цвят
|
Аз си взех Унироялки миналата година от Диана, супер са на мокро и не бяха скъпи. Обрах им последните и въпреки че не бяха много пресни е блаженство да се кара с тях. Такова сцепление имат че в сравнение със зимните волана се върти доста трудно като не се движиш  _________________ Синьозелен дракон - обичам я гадинката, ей...
Малката кола се събира и на малко и на много, а комбито само на много
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
buba |
Пуснато на: Вто Мар 24, 2009 9:13 pm Заглавие: |
|
|
 возил се на SUZUKI
|
Май няма да се преобуваме тази седмица Щом даже и при нас натрипа, за около ден... Както е тръгнало летни гуми чак май месец  |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Senzi |
Пуснато на: Сря Мар 25, 2009 4:08 pm Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
Регистриран на: 28 Окт 2007 Мнения: 866 Местожителство: София, Swift със странен цвят
|
Та понеже стана сряда и очевидно няма да има много преобуващи се, не е ли вече момента да понамалим вариациите във времето и мястото?  _________________ Синьозелен дракон - обичам я гадинката, ей...
Малката кола се събира и на малко и на много, а комбито само на много
 |
|
Върнете се в началото |
|
 |
kalata |
Пуснато на: Сря Мар 25, 2009 5:05 pm Заглавие: |
|
|
 истински фен на SUZUKI
|
Тъкмо щях да пиша - хайде в събота (че го дават сравнително слънчево времето) да се съберем на обичайното място?
После ще пиша пак. _________________ Suzuki Swift, червен естествено... wanna play? |
|
Върнете се в началото |
|
 |
Бате Здравко |
Пуснато на: Сря Мар 25, 2009 5:19 pm Заглавие: |
|
|
притежава SUZUKI
|
Здрасти Кала, а кое е обичайното място?  |
|